Επιτέθηκαν σεξουαλικά σε νεαρή γυναίκα στην παραλία  – Της έσκισαν τη μπλούζα και μετέδιδαν live
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιτέθηκαν σεξουαλικά σε νεαρή γυναίκα στην παραλία – Της έσκισαν τη μπλούζα και μετέδιδαν live

SHARE THIS

Έξι άτομα προσέγγισαν την 26χρονη γυναίκα, της έσκισαν τη μπλούζα και τη βιντεοσκοπούσαν, μεταδίδοντας ζωντανά τις αποτρόπαιες πράξεις τους.

Επίθεση από έξι άτομα δέχθηκε μια κοπέλα στην πλαζ Αγία Μαρίνα Κορωπίου, όταν έμεινε για λίγο μόνη στο πάρκινγκ, όπως δημοσιεύει το iEidiseis.

Την ώρα που η ίδια και ο σύζυγός βρίσκονταν στο πάρκινγκ της πλαζ και ετοιμαζόταν να επιβιβαστούν στο αυτοκίνητό τους, μία ομάδα έξι ατόμων προσέγγισε τη νεαρή κοπέλα και εκμεταλλεύτηκε την ολιγόλεπτη απουσία του συζύγου της προκειμένου να την παρενοχλήσει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, την περικύκλωσαν και άρχισαν να την βιντεοσκοπούν με τα κινητά τους τηλέφωνα, ενώ παράλληλα ένας από την ομάδα των έξι της έσκισε την μπλούζα που φορούσε.

Έντρομη η νεαρή κοπέλα άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Τελικά στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., όπου ξεκίνησαν τις έρευνες με αποτέλεσμα να οδηγήσουν στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας δύο άτομα.

Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για υπηκόους Πακιστάν. Στο πρόσωπό τους, η νεαρή κοπέλα αναγνώρισε μέλη της ομάδας των έξι ατόμων, με αποτέλεσμα η διπλή προσαγωγή να μετατραπεί σε σύλληψη.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία μεταξύ άλλων για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενώ οι Αρχές αναζητούν και τους υπόλοιπους τέσσερις δράστες του περιστατικού.

Αξίζει τέλος να σημειώσουμε ότι όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα στα κινητά τους τηλέφωνα, οι δράστες μετέδιδαν live σε άγνωστη ιστοσελίδα τις αποτρόπαιες πράξεις τους.

Exit mobile version