Επιζών τραγωδίας στα Τέμπη: “Κανείς δεν με κάλεσε – Έλαβα μόνο ένα ειρωνικό τηλεφώνημα απ’ τη Hellenic Train”
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιζών τραγωδίας στα Τέμπη: “Κανείς δεν με κάλεσε – Έλαβα μόνο ένα ειρωνικό τηλεφώνημα απ’ τη Hellenic Train”

SHARE THIS

Οι φοιτητές που συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους στη Θεσσαλονίκη ζητούν από τις αρχές να αναλάβουν ευθύνες για τους νεκρούς και τους τραυματίες του πολύνεκρου δυστυχήματος στα Τέμπη.

Ένας επιζών του δυστυχήματος, ο Αλέξανδρος Μουτσιάνος, μίλησε στην ΕΡΤ3 και ανέφερε ότι η αδρεναλίνη την στιγμή του δυστυχήματος δεν τους άφησε να αντιληφθούν τη σοβαρότητα της κατάστασης και τη θλίψη των ανθρώπων που έχασαν τις ζωές τους.

Εκτιμά ότι αυτή τη στιγμή κανείς δεν επικοινωνεί με τους συγγενείς των θυμάτων, ούτε η κυβέρνηση ούτε η εταιρεία, και ζήτησε ευθύνες από αυτούς που φέρουν την ευθύνη για το δυστύχημα.

Όπως τόνισε, δεν μπορεί να φανταστεί τη θλίψη των ανθρώπων, στους οποίους «δεν δίνει κανένας, καμία μα καμία σημασία».

«Αυτή τη στιγμή, όχι από την κυβέρνηση, ούτε από την ίδια την εταιρία, κανείς δεν έχει επικοινωνήσει μαζί τους. Το διαβεβαιώνω εγώ γιατί εμένα δε με έχει καλέσει κανένας, έλαβα μόνο ένα τηλεφώνημα, έχουν περάσει οκτώ μέρες απ’ το δυστύχημα, έχω λάβει ένα τηλεφώνημα απ’ τη Hellenic Train, το οποίο ήταν ειρωνικό τουλάχιστον.

Το τηλεφώνημα αυτό ενημέρωνε απλά ότι σε περίπτωση, που έχετε χάσει αποσκευές, να ξέρετε ότι οι αποσκευές βρίσκονται στο ΑΤ Ευαγγελισμού και να σας δώσουμε ένα τηλέφωνο επικοινωνίας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Exit mobile version