Γυναικοκτονία κατά παραγγελία: Έψαχνε δολοφόνο για την πρώην του σε Group για επιμέλεια
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γυναικοκτονία κατά παραγγελία: Έψαχνε δολοφόνο για την πρώην του σε Group για επιμέλεια

SHARE THIS

Είχε εκφράσει την πρόθεσή του να βρει κάποιον να εκτελέσει συμβόλαιο θανάτου για την πρώην σύζυγό του

Η θλιβερή λίστα γυναικοκτονιών στην Ελλάδα για το 2021 έχει ήδη καταγεγραμμένες 11 γυναίκες, που δολοφονήθηκαν από τους συντρόφους τους, πρώην ή νυν. Μία ακόμη σοκαριστική και πρωτόγνωρη υπόθεση μιας εν δυνάμει γυναικοκτονίας ήρθε στο φως της δημοσιότητας . Όπως έγινε γνωστό, ένας άνδρας προσπαθούσε να κλείσει συμβόλαιο θανάτου μέσω Facebook για την πρώην γυναίκα του.

Ο άνδρας, που είχε προβλήματα με την πρώην σύζυγό του για την επιμέλεια του 12χρονου παιδιού τους, απευθύνθηκε σε ομάδα για την επιμέλεια παιδιών στην εν λόγω πλατφόρμα, όπου και αποκάλυψε, σε συζητήσεις που είχε, το «σχέδιό» του.

Αναλυτικά:

«Η αστυνομία συνέταξε πριν από μερικές ημέρες δικογραφία σε βάρος ενός 60χρονου διαζευγμένου ότι αναζητούσε στο Facebook και σε φόρουμ για χωρισμένους γονείς για θέματα επιμέλειας παιδιών, άτομο για να σκοτώσει την γυναίκα του, η οποία είναι επίσης περίπου 60 ετών», όπως ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης στην εκπομπή «Live News»

«Αυτό προέκυψε μετά από μαρτυρίες συνομιλητών του, ότι τους είχε ανοίξει τέτοια συζήτηση. Υπήρξαν καταθέσεις ενός ανθρώπου 35 ετών, ότι δεχόταν τέτοιου είδους προτροπές και συζητήσεις προκειμένου να τους πείσει.

Τους είπε ότι θα πουλήσει και ένα σπίτι και θα τους δώσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να σκοτώσουν την γυναίκα του. Για ένα θέμα επιμέλειας του 12χρονου παιδιού της αλλά και για άλλα που τους χώριζαν».

Μετά από 21 μέρες σε ακόμη μία συνομιλία τους επανέλαβε την πρόθεσή του να βρει κάποιον να εκτελέσει συμβόλαιο θανάτου για την πρώην σύζυγό του, τονίζοντάς του πως ήθελε να πουλήσει ακόμη και ένα διαμέρισμα που είχε για να βρει τα απαραίτητα χρήματα. «Θα δώσω από τα 40.000 ευρώ τα 10.000 ευρώ ως προκαταβολή σε αυτόν που θα βρω για να την σκοτώσει», φέρεται να ανέφερε στη συνομιλία.

Exit mobile version