Εργατικό δυστύχημα στη Ζάκυνθο: Εργάτες καταπλακώθηκαν από μάρμαρα σε επιχείρηση – Ένας νεκρός
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εργατικό δυστύχημα στη Ζάκυνθο: Εργάτες καταπλακώθηκαν από μάρμαρα σε επιχείρηση – Ένας νεκρός

SHARE THIS

Οι δύο εργάτες κατάφεραν να απεγκλωβιστούν ώστε να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου και νοσηλεύονται.

Ακόμη ένας εργαζόμενος νεκρός στο βωμό του κέρδους. Τραγικό εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 14.00 σε επιχείρηση εμπορίας μαρμάρων κοντά στο Νεκροταφείο Ζακύνθου, όταν όγκος μαρμάρων καταπλάκωσε τρεις εργάτες.

Πιο συγκεκριμένα, ένα φορτηγό γεμάτο φύλλα μαρμάρων είχε φτάσει έξω από το κατάστημα ώστε οι εργάτες να το ξεφορτώσουν. Από άγνωστη, μέχρι στιγμής, αιτία, τα μάρμαρα έπεσαν πάνω στους εργάτες που βρισκόντουσαν μέσα στο φορτηγό, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο ιδιοκτήτης του καταστήματος και να τραυματιστούν σοβαρά οι άλλοι δύο εργάτες.

Οι δύο εργάτες κατάφεραν να απεγκλωβιστούν ώστε να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου και νοσηλεύονται. Στο πίσω μέρος του κοντέινερ που έφερε τα μάρμαρα ήταν ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Για τον απεγκλωβισμό του, που κράτησε πάνω από μισή ώρα επιχείρησαν πυροσβέστες, αστυνομικοί, διασώστες του ΕΚΑΒ αλλά και απλοί πολίτες και συνάδελφοι του, οι οποίοι έκοψαν την λαμαρίνα του κοντέινερ ώστε να απεγκλωβίσουν τον άτυχο άντρα. Μάλιστα, χρησιμοποιήθηκε και ειδικό μηχάνημα, κλάρκ, για να σηκωθούν τα μάρμαρα.

Ο άτυχος άντρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ζακύνθου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Αυτή τη στιγμή διεξάγεται ανάκριση από την αστυνομία για τα αίτια του δυστυχήματος.

Exit mobile version