«Error»: Εξαφανίστηκε το δημοσίευμα των Ellinika Hoaxes που διέψευδε τον Μητσοτάκη για τα τεστ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Error»: Εξαφανίστηκε το δημοσίευμα των Ellinika Hoaxes που διέψευδε τον Μητσοτάκη για τα τεστ

SHARE THIS

Αίσθηση και ερωτήματα προκαλεί η εξαφάνιση του θέματος των Ελληνικών Hoaxes που διέψευδε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τα PCR tests.  

Τουλάχιστον πρωτοφανές μπορεί να χαρακτηριστεί  το γεγονός πως το πρόσφατο δημοσίευμα των ellinika hoaxes που αφορούσε τις δηλώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Νίκο Χατζηνικολάου, σχετικά με την συνταγογράφηση των μοριακών διαγνωστικών ελέγχων (PCR), έχει κατέβει.

Πιο συγκεκριμένα, για μερικές ώρες έμεινε στον ιστότοπο το δημοσίευμα των Ελληνικών Hoaxes που διέψευδαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την δήλωσή του ότι σε καμία χώρα της Ευρώπης δεν συνταγογραφούνται μοριακοί διαγνωστικοί έλεγχοι (PCR).

Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο το δημοσίευμα έχει κατέβει. Αν κάποιος λοιπόν αναζητήσει το άρθρο, ενώ στη μηχανή αναζήτησης της Google εμφανίζεται κανονικά, πατώντας το link, εμφανίζεται μια λευκή σελίδα που γράφει: «404: Δε βρέθηκε. Η σελίδα που αναζητάτε δεν βρέθηκε. Χρησιμοποιήστε την αναζήτηση ή δείτε τα τελευταία άρθρα». και όποιος επιχειρεί να το διαβάσει βλέπει το μήνυμα «η σελίδα που αναζητάτε δεν βρέθηκε».

Το άρθρο είχε τίτλο «Εξέταση των δηλώσεων του πρωθυπουργού για τη συνταγογράφηση τεστ PCR σε ευρωπαϊκές χώρες», και σύμφωνα με δημοσιεύματα στο διαδίκτυο ανέφερε πως «πολίτες των χωρών του Βελγίου, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Βουλγαρίας, της Πολωνίας, της Φινλανδίας, της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Κύπρου, της Κροατίας, της Ρουμανίας και του Λουξεμβούργου μπορούν ύστερα από επικοινωνία με τον προσωπικό τους ιατρό να λάβουν συνταγή ή παραπεμπτικό για τη διενέργεια δωρεάν PCR tests σε δημόσιες ή συνεργαζόμενες με το δημόσιο ιδιωτικές δομές».

Ο πρωθυπουργός είχε δηλώσει πως σε καμία χώρα της Ευρώπης δεν συνταγογραφούνται μοριακοί διαγνωστικοί έλεγχοι (PCR). Το δημοσίευμα λοιπόν τόνιζε πως υπάρχει «μίξη γεγονότων και παραποιήσεων».

Exit mobile version