ΕΡΤ: Δημοσιογράφος συμφωνεί με ρατσιστικό οχετό κατοίκου ότι δεν είναι λαθρομετανάστες κι αξίζουν αξιοπρέπεια (Video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΡΤ: Δημοσιογράφος συμφωνεί με ρατσιστικό οχετό κατοίκου ότι δεν είναι λαθρομετανάστες κι αξίζουν αξιοπρέπεια (Video)

SHARE THIS

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ φαίνεται να επικροτεί την άποψη της γυναίκας ότι αξίζουν ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης επειδή δεν είναι λαθρομετανάστες, αλλά Έλληνες!

Περίεργη είναι η αντίληψη που αναπτύσσουν ορισμένοι (μεταξύ αυτών και δημοσιογράφος της ΕΡΤ) σχετικά με την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και τα κριτήρια που πρέπει να πληροί κανείς για να μπορεί να ζει ανθρώπινα.

Όσα ακούστηκαν στον τηλεοπτικό αέρα της δημόσιας τηλεόρασης, με την υποστήριξη μάλιστα της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας, είναι αδιανόητα για μία χώρα που ξέρει τι θα πει προσφυγιά και ξεριζωμός.

Ειδικότερα, το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ φιλοξενούσε σεισμόπληκτη κάτοικο του Αρκαλοχωρίου η οποία βγήκε να πει με στόμφο ότι δεν είναι λαθρομετανάστες αλλά Έλληνες κι γι’ αυτό θέλουν αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης και όχι οικίσκους!

Μάλιστα, η δημοσιογράφος φάνηκε να συμμερίζεται την άποψη της καλεσμένης και με τη σειρά της επανέλαβε ότι προέχουν οι ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης (όχι για όλους, αλλά για τους Έλληνες, όπως τόνισε η κάτοικος, με την οποία και συμφώνησε.

Ποιο είδους σύμπλεγμα σε κάνει άραγε να πιστεύεις ότι αξίζεις να ζεις με αξιοπρέπεια εσύ και τα παιδιά σου επειδή γεννήθηκες σε μία χώρα ενώ άλλες οικογένειες δεν την αξίζουν επειδή έτυχε να έρχονται από αλλού;

Γιατί διαιωνίζεται το «ή εμείς ή αυτοί» κι όχι το «όλοι μας»;

Όλοι πρέπει εν έτει 2021 να ζουν με αξιοπρέπεια. Ντόπιοι και μετανάστες, λευκοί και μαύροι, χωρίς πιστοποιητικά εντοπιότητας.

Exit mobile version