Έστησαν αίθουσες νηπιαγωγείου σε διάδρομο ΕΠΑΛ με… νοβοπάν στη Νέα Σμύρνη (Video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έστησαν αίθουσες νηπιαγωγείου σε διάδρομο ΕΠΑΛ με… νοβοπάν στη Νέα Σμύρνη (Video)

SHARE THIS

Αδιανόητα πράγματα: Στους διαδρόμους του ΕΠΑΛ της Νέας Σμύρνης, φτιάχτηκαν αίθουσες με νοβοπάν για 3 νηπιαγωγεία.

Ενδεικτική της προχειρότητας με την οποία άνοιξαν (και) φέτος τα σχολεία εν μέσω πανδημίας είναι η… αίθουσα νηπιαγωγείου που έφτιαξαν σε διάδρομο ΕΠΑΛ με νοβοπάν σε σχολείο στη Νέα Σμύρνη.

Στους διαδρόμους του ΕΠΑΛ της Νέας Σμύρνης, φτιάχτηκαν αίθουσες με νοβοπάν για 3 νηπιαγωγεία.Κάτι σαν κακούγοστο αστείο φαντάζει το περιστατικό που έφερε στην δημοσιότητα το Mega το πρωί της Πέμπτης.

Σύμφωνα λοιπόν με την καταγγελία που έκανε η Ευαγγελία Αναστασοπούλου μιλώντας στο Mega, τρία νηπιαγωγεία στη Νέα Σμύρνη τοποθετήθηκαν μέσα στο ΕΠΑΛ της περιοχής!

Μάλιστα, τοποθέτησαν χωρίσματα νοβοπάν στους διαδρόμους, και έτσι εντός του ΕΠΑΛ, εκτός των μαθητών του, φιλοξενούνται και παιδιά από… τέσσερα νηπιαγωγεία της περιοχής!

«Ήταν μεγάλο σοκ. Και ξεκινήσαμε το προνήπιο με κοπάνες. Γιατί το παιδί δεν το στέλνουμε. Αυτό δεν είναι σχολείο» σημείωσε η κ. Αναστασοπούλου.

Όπως υποστήριξε, τα παιδιά του νηπιαγωγείου δεν έχουν καθόλου χώρο και υλικά, ενώ βγαίνουν στο προαύλιο εκ περιτροπής.

«Δεν επικοινωνούν άμεσα τα παιδιά του ΕΠΑΛ με τα νηπιαγωγεία. Βλέπουν όμως τα παιδιά του νηπιαγωγείου το κυλικείο και το καπνιστήριο των παιδιών του ΕΠΑΛ».

Σύμφωνα με την κ. Ανστασοπούλου συνολικά εκεί φιλοξενούνται 140 παιδιά, τα οποία θα παραμείνουν εκεί μέχρι να τοποθετηθούν τα προκάτ/κοντέινερ που είναι να μεταφερθούν.

Exit mobile version