«Κομάντο» ο Τζήμερος, δηλώνει έτοιμος να καταταγεί – «Το όριο το βάζουν οι συνθήκες και οι ανάγκες»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Κομάντο» ο Τζήμερος, δηλώνει έτοιμος να καταταγεί – «Το όριο το βάζουν οι συνθήκες και οι ανάγκες»

SHARE THIS

Επικαλούμενος την ευρωπαϊκή αλληλεγγύη, την οποία δεν έχει και σε μεγάλη εκτίμηση όταν πρότεινε να πάνε στην Μακρόνησο οι πρόσφυγες.

Την πρόθεσή του να καταταγεί για να πολεμήσει κατά τις ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, εξέφρασε με ανάρτησή του ο Θάνος Τζήμερος.

«Το όριο το βάζουν οι συνθήκες και οι ανάγκες. Μέχρι στιγμής, το όριο είναι η αποστολή όπλων. Αν χρειαστεί θα καταταγώ κι εγώ», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Τζήμερος για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Η ανάρτησή του αυτή, έρχεται έπειτα από την δήλωσή του ότι είναι η αποστολή οπλικού υλικού στην Ουκρανία είναι το λιγότερο που μπορούσε να κάνει η Ελλάδα.

Επικαλούμενος την ευρωπαϊκή αλληλεγγύη, την οποία δεν έχει και σε μεγάλη εκτίμηση όταν αναφέρεται σε πρόσφυγες για τους οποίους έχει προτείνει να πηγαίνουν σε ξερονήσια (!), έγραψε:

«Είναι αδιανόητο και το ότι συζητάμε για το αν έπρεπε να στείλουμε όπλα στην #Ουκρανία. Είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει ένα κράτος που επικαλείται και προσβλέπει στην ευρωπαϊκή αλληλεγγύη για τις απειλές που δέχεται, για ένα κράτος που υφίσταται ήδη εισβολή».

Exit mobile version