Ευγενία Δημητροπούλου: «Το υιοθετώ ένα παιδί δεν διαφέρει από το γεννάω ένα παιδί»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευγενία Δημητροπούλου: «Το υιοθετώ ένα παιδί δεν διαφέρει από το γεννάω ένα παιδί»

SHARE THIS

«Μπορεί να γεννήθηκε χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά υπήρχε όμως πάντα μέσα στις καρδιές μας» έγραψε η γνωστή ηθοποιός που έγινε μαμά μέσω υιοθεσίας.  

Η ηθοποιός Ευγενία Δημητροπούλου, εδώ και λίγες ημέρες κρατά την κόρη της Εύα αγκαλιά, η οποία «Μπορεί να γεννήθηκε χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά υπήρχε όμως πάντα μέσα στις καρδιά της».

Η γνωστή ηθοποιός που πολύ πρόσφατα έγινε μαμά υιοθετώντας ένα κοριτσάκι από τη Σιέρα Λεόνε, είχε εκφράσει και στο παρελθόν την επιθυμία της αυτή, τονίζοντας ότι «δεν υπάρχει διαφορά στο γεννάω ένα παιδί ή υιοθετώ ένα παιδί»

Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου, μιλώντας στην εκπομπή «Ελένη», είχε δηλώσει:

«Αγαπώ πάρα πολύ τα παιδιά και θαυμάζω όλες τις γυναίκες που έχουν αυτό το ρόλο. Θα ήθελα πολύ να το ζήσω και να μου συμβεί. Μακάρι. Γενικά εγώ είμαι πολύ υπέρ της υιοθεσίας. Στο δικό μου μυαλό η υιοθεσία θα μπορούσε να είναι και πρώτη μου επιλογή. Πιστεύω ότι όποιος θέλει να αποκτήσει ένα παιδί, από όπου κι αν αυτό κατάγεται, μπορεί να μπει σε αυτή τη διαδικασία και ελπίζω να γίνει πραγματικότητα. Δεν με ενδιαφέρει τι θα πει η κοινωνία καθόλου. Για μένα δεν υπάρχει διαφορά στο γεννάω ένα παιδί ή υιοθετώ ένα παιδί».

Ένα μεγάλο μάθημα για όσους σκέφτονται τι θα πει η κοινωνία και αποδίδουν μεγαλύτερη σημασία στην γέννηση, παρά στην ανατροφή ενός παιδιού.

Exit mobile version