Εύβοια: Φλόγες στις Ροβιές, ακούγονται εκρήξεις – Απομακρύνθηκαν με πλοία οι πολίτες
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια: Φλόγες στις Ροβιές, ακούγονται εκρήξεις – Απομακρύνθηκαν με πλοία οι πολίτες

SHARE THIS

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κανένας από τους απομακρυνθέντες δεν αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας

Φρικτές είναι οι σκηνές που εκτυλίσσονται στις Ροβιές Ευβοίας, όπου εδώ και λίγη ώρα τη η φωτιά έχει βρεθεί εντός του οικισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το evima.gr, αστυνομικοί απομακρύνουν με κάθε τρόπο όσους είχαν παραμείνει μέσα στον οικισμό.

Πηγή: evima.gr

Ο δήμαρχος Μαντουδίου – Αγίας Άννας επιβεβαίωσε πως έχουν πλέον παραδοθεί στις φλόγες σπίτια μέσα στις Ροβιές.

Πηγή: evima.gr

Νωρίτερα, συνολικά 85 πολίτες απομακρύνθηκαν με ασφάλεια με πλωτά μέσα από την παραλία του χωριού Ροβιές στην Εύβοια. Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, οι πολίτες επιβιβάστηκαν σε πέντε σκάφη του Λιμενικού, αλλά και ιδιωτών και στην συνέχεια μετεπιβιβάστηκαν όλοι τους στο πλοίο «ΠΑΡΑΛΟΣ».

Εν συνεχεία μεταφέρθηκαν με ασφάλεια από τη φλεγόμενη παραλία στο λιμάνι της Αιδηψού. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κανένας από τους απομακρυνθέντες δεν αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Πηγή: evima.gr

Η μεγάλη φωτιά που έχει ξεσπάσει από την Τρίτη στην ευρύτερη περιοχή της Λίμνης Ευβοίας, εξακολουθεί να μαίνεται ανεξέλεγκτη.

Οι οικισμοί Ροβιές και Παλαιοχώρι έχουν ήδη εκκενωθεί.

Σε δηλώσεις του, ο αντιδήμαρχος Γιώργος Σταμούλος, ανέφερε: «Τραγικες οι καταστάσεις που ζούμε. Η καταστροφή είναι τεράστια. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που μας συμβαίνει».

Exit mobile version