Εξάρχεια: Άνδρας επιτίθεται σεξουαλικά σε γυναίκες – Ακόμη δεν έχει εντοπιστεί
EUROKINISSI
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξάρχεια: Άνδρας επιτίθεται σεξουαλικά σε γυναίκες – Ακόμη δεν έχει εντοπιστεί

SHARE THIS

Μεγάλη ανησυχία και προβληματισμό προκαλεί η είδηση ότι στα Εξάρχεια, όπου βρίσκονταν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις όλο το προηγούμενο διάστημα για να φυλάσσουν το εργοτάξιο και τις λαμαρίνες για το μετρό, ένας άνδρας επιτίθεται σεξουαλικά σε βάρος γυναικών αλλά και ανήλικων κοριτσιών κι ακόμη δεν έχει εντοπιστεί!

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, στην πρώτη περίπτωση, μια 13χρονη κατήγγειλε στο τμήμα Ασφάλειας Εξαρχείων, ότι στις 19 Νοεμβρίου, ενώ βρισκόταν στην οδό Βαλτετσίου ένας άγνωστος την πλησίασε και αποπειράθηκε να ασελγήσει σε βάρος της. Όμως, όπως κατέθεσε η ανήλικη, έβαλε τις φωνές και ο άγνωστος τράπηκε σε φυγή.

Λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα, το πρωί της 20ης Νοεμβρίου, μια 29χρονη, κατήγγειλε, επίσης, στο Τμήμα Ασφαλείας των Εξαρχείων ότι ενώ βρισκόταν στη συμβολή των οδών Εμμανουήλ Μπενάκη και Νικηταρά, ένας άγνωστος με χρήση βίας, αποπειράθηκε να ασελγήσει σε βάρος της.

Δέκα λεπτά αργότερα στις 07:25 της 20ης Νοεμβρίου, αυτή την φορά στην οδό Ζωοδόχου Πηγής καταγράφηκε ακόμη ένα περιστατικό καθώς μία 27χρονη, κατήγγειλε ότι δέχθηκε παρόμοια επίθεση.

Exit mobile version