Εξάρχεια: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε διαμέρισμα – Τι είπε ο σύζυγός της στους αστυνομικούς
EUROKINISSI
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξάρχεια: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε διαμέρισμα – Τι είπε ο σύζυγός της στους αστυνομικούς

SHARE THIS

Όλα έγιναν σήμερα το μεσημέρι σε διαμέρισμα στα Εξάρχεια, με έναν άνδρα να τηλεφωνεί στην αστυνομία και να ενημερώνει ότι η γυναίκα του είναι νεκρή.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες και την πρώτη εικόνα που έχουν οι αστυνομικοί, η γυναίκα βρέθηκε με κομμένες τις φλέβες της ενώ ο άνδρας προσπάθησε να κόψει και αυτός τις δικές του.

Όλα έγιναν σήμερα μεσημέρι στα Εξάρχεια, με έναν άνδρα να τηλεφωνεί στην αστυνομία και να ενημερώνει ότι η γυναίκα του είναι νεκρή. Οι αρχές εξετάζουν ωστόσο όλα τα ενδεχόμενα, με το ένα από αυτά να είναι η αυτοκτονία, ενώ δεν αποκλείεται να πρόκειται και για εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 57χρονος τηλεφώνησε το μεσημέρι στην ΕΛΑΣ από την οδό Κομνηνών στα Εξάρχεια και είπε: «Ελάτε είναι νεκρή η γυναίκα μου».

«Τα κορμιά μας δεν προσφέρουνε τίποτα πια αλλά η ψυχή και η φωτιά δεν πεθαίνουν ποτέ και για αυτό διαλέξαμε την λευτεριά! Καλή αντάμωση στους αδικημένους, τους φευγάτους και στους αξιόπιστους. Τα λέμε στη φωτιά», ανέφερε το σημείωμα αυτοκτονίας που βρέθηκε στο διαμέρισμα του ζευγαριού.

Exit mobile version