Έχασε τη ζωή της 14χρονη που «ήθελε να αδυνατίσει για να γλιτώσει το bullying»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχασε τη ζωή της 14χρονη που «ήθελε να αδυνατίσει για να γλιτώσει το bullying»

SHARE THIS

Συγκεκριμένα, επρόκειτο να της τοποθετήσουν γαστρικό δακτύλιο, ώστε να χάσει βάρος, όμως κατά την επέμβαση έγινε πιθανόν κάποιο ιατρικό λάθος

Μία 14χρονη που προσπαθούσε να απαλλαγεί από το bullying για το βάρος της έχασε την ζωή της από ιατρικό λάθος όπως καταγγέλλει ο πατέρας της, μετά από χειρουργική επέμβαση σε ιδιωτική κλινική. Συγκεκριμένα, επρόκειτο να της τοποθετήσουν γαστρικό δακτύλιο, ώστε να χάσει βάρος, όμως κατά την επέμβαση έγινε πιθανόν κάποιο ιατρικό λάθος, αφού η 14χρονη πέθανε δύο ημέρες μετά.

«Όπως όλοι μας στην καραντίνα, το παιδάκι μου άρχισε να τρώει λίγο παραπάνω, ενώ είχε ήδη κάποια περιττά κιλά. Προσπαθήσαμε αρχικά με τους γνωστούς τρόπους να τα χάσει, έκανε ποδήλατο και διάδρομο, αλλά κουραζόταν πολύ. Δεν μπορούσε να περπατήσει σωστά. Ζήτησε την βοήθειά μου και προφανώς ως πατέρας, θα έκανα το καλύτερο για αυτήν. Το μόνο που ήθελα ήταν να σώσω το παιδί μου και το έχασα για πάντα» ανέφερε στο ThessToday.gr ο πατέρας της Γωγούς.

Έπειτα προσέθεσε: «Ο γιατρός μας διαβεβαίωσε πως μπορεί να γίνει το χειρουργείο χωρίς κανένα πρόβλημα. Δεν μας ενημέρωσε ποτέ ότι μπορεί να υπάρξει τέτοια επιπλοκή, δηλαδή πως ο δακτύλιος μπορεί να κάνει διάτρηση στομάχου. Μάλιστα μας τόνιζε πως σε 12-15 ημέρες μπορεί να ξεκινήσει κανονικά την γυμναστική. Μας συμβούλεψε, μία εβδομάδα να πίνει μόνο υγρά, και τις πρώτες ημέρες που θα πονάει να της δίνουμε μόνο παυσίπονα.»

«Το παιδάκι μου περίμενε την ημέρα αυτή μες την χαρά»

«Ο ίδιος μας είχε ενημερώσει πως η χειρουργική επέμβαση ολοκληρώθηκε με επιτυχία, και πως όλα πήγαν καλά. Εμείς, εμπιστευτήκαμε τον γιατρό, ποιος μπορεί να ξέρει καλύτερα από αυτόν; Η ψυχούλα μου… το παιδάκι μου περίμενε την ημέρα αυτή μες την χαρά, και κατέληξε σε τραγωδία. Μου έλεγε «άντε μπαμπά μου να κάνουμε την επέμβαση, να δω πως είναι, να αδυνατίσω».

Ταυτόχρονα, ήθελε να ασχοληθεί με την ιατρική ώστε να βοηθήσει και εκείνη από την πλευρά της όσο μπορεί και να συμβάλλει στην κοινωνία μας. Η ψυχούλα μου… ήταν τόσο ευαίσθητη που την ίδια στιγμή που τα παιδιά στο σχολείο της έκαναν bullying για τα παραπάνω κιλά της, εκείνη μου ζητούσε λίγα παραπάνω χρήματα, ώστε να δώσει σε αυτούς που δεν έχουν να φάνε».

Exit mobile version