Εξοργιστικό βίντεο δείχνει το άγριο bullying στον Θύμιο λίγο πριν την εξαφάνισή του
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξοργιστικό βίντεο δείχνει το άγριο bullying στον Θύμιο λίγο πριν την εξαφάνισή του

SHARE THIS

Βλέποντας το συγκεκριμένο βίντεο, μια λέξη μόνο μπορεί να έρθει στο μυαλό: Απανθρωπιά.

Ο Θύμιος Μπουγάς, όπως έγινε γνωστό προσφάτως, δεχόταν αδιανόητο bullying και αγριότητα από… νταήδες της περιοχής Αγίας Βαρβάρας, στον Πύργο Ηλείας, όπου και διέμενε.

Μάλιστα, ενδεικτικό της αγριότητας με την οποία ερχόταν αντιμέτωπος ο Θύμιος, είναι και οι αδιανόητες, απάνθρωπες πράξεις που έχουν καταγραφεί σε βίντεο, το οποίο έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Πιο συγκεκριμένα, στο στιγμιότυπο φαίνεται ξεκάθαρα πως μια παρέα ατόμων με αυτοκίνητα και μηχανές πήγαν στο σπίτι του 39χρονου και εκτόξευαν προς το μέρος του φωτοβολίδες και βεγγαλικά, με σκοπό να τον τρομοκρατήσουν και να τον αναγκάσουν να βγει στον δρόμο.

Όταν μετά από ώρα ο 39χρονος βγήκε από το σπίτι και προσπάθησε να αμυνθεί εκείνοι τράβηξαν νέο βίντεο το οποίο ανέβασαν στα social media και τον παρουσίαζαν ως μανιακό που τους κυνηγάει με πριόνι για να τους κάνει κακό.

Ο Θύμιος Μπουγάς μετά από το περιστατικό, σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή, πήγε στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε τα όσα είχε υποστεί αλλά οι αστυνομικοί δεν ασχολήθηκαν στο βαθμό που θα έπρεπε με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Βλέποντας το συγκεκριμένο βίντεο, μια λέξη μόνο μπορεί να έρθει στο μυαλό: Απανθρωπιά.

Μετά το συγκεκριμένο περιστατικό στις 4 Μαΐου, ο 39χρονος που πιθανότατα τρόμαξε και ένιωσε απροστάτευτος εξαφανίστηκε. Έκτοτε, μέχρι και σήμερα τα ίχνη του έχουν χαθεί και παρά τις έρευνες ακόμα και κλιμακίου της ΕΜΑΚ παραμένει αγνοούμενος.

Για τον Θύμιο Μπουγά έχει εκδοθεί Silver Alert. Ο 39χρονος μιλάει και τρώει με μηχανική υποστήριξη. Έχει ύψος 1,75, καστανά μάτια και μαλλιά.

Ο Θύμιος, όπως τον φωνάζουν όσοι τον γνωρίζουν, φοράει χειρουργική μάσκα, αλλά όχι λόγω κορονοϊού, αλλά για να κρύψει το παραμορφωμένο πρόσωπό του μετά από σφοδρό τροχαίο που είχε το 2008. Αυτό φέρεται και ως… αιτία του bullying που υφίσταται από κάθε λογής «μάγκες».

Exit mobile version