Έχουμε νικητή – Πορτοσάλτε: Η αύξηση στα καύσιμα αντιμετωπίζεται με το να μην τα αγοράζουμε (Video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχουμε νικητή – Πορτοσάλτε: Η αύξηση στα καύσιμα αντιμετωπίζεται με το να μην τα αγοράζουμε (Video)

SHARE THIS

«Με έναν τρόπο αντιμετωπίζεται η αύξηση στα καύσιμα. Αντιμετωπίζεται με την απομάκρυνσή μας από το Πρατήριο. Με το να μην βάζουμε το προϊόν».  

Τον τρόπο για να βγουν από το αδιέξοδο της καλπάζουσας ακρίβειας, βρήκε και μοιράστηκε με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ, ο σχολιαστής της πρωινής εκπομπής του σταθμού, Άρης Πορτοσάλτε.

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ δήλωσε ότι για να αντιμετωπίσουν οι καταναλωτές τις αυξήσεις στα καύσιμα, πρέπει να σταματήσουν να αγοράζουν καύσιμα.

«Με έναν τρόπο αντιμετωπίζεται η αύξηση στα καύσιμα. Να το ξαναπώ πάλι, θα με κατακρεουργήσουν πάλι. Αντιμετωπίζεται με την απομάκρυνσή μας από το Πρατήριο. Με το να μην βάζουμε το προϊόν. Δυστυχώς είμαστε εγκλωβισμένοι γιατί λείπουν άλλα πράγματα και χρειαζόμαστε το αυτοκίνητο. Όμως με έναν τρόπο αντιμετωπίζεται το προϊόν του οποίου η τιμή υψηλή, με το να μην το αγοράζουμε» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και φυσικά όποιος θέλει, μπορεί να εξελίξει την πρόταση του Πορτοσάλτε και σε άλλα ζητήματα πέραν της ενεργειακής φτώχειας. Με τον κίνδυνο επισιτιστικής κρίσης προ των πυλών, μπορείς να διαμορφώσεις την πρόταση του σχολιαστή του ΣΚΑΪ, ως εξής: «Πεινάς και είναι όλα ακριβά; Μην φας…».

Exit mobile version