Φασιστοειδή τραμπουκίζουν άτομα κι αλληλέγυους που βοηθάνε σε κοινωνικές κουζίνες
EUROKINISSI ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φασιστοειδή τραμπουκίζουν άτομα κι αλληλέγυους που βοηθάνε σε κοινωνικές κουζίνες

SHARE THIS

«Συνεχίζουν κι έρχονται κάθε λίγο και λιγάκι φασιστοειδή που περνάνε απ' έξω και τραμπουκίζουνε... Δεν περνάει ο φασισμός...»

«Παγανιά» για ακόμη μία φορά τις τελευταίες ημέρες, βγήκαν φασιστοειδή, που θέλησαν να τραμπουκίσουν άτομα που βοηθούν στις δράσεις αλληλεγγύης της Κοινωνικής Κουζίνας ο «Άλλος Άνθρωπος» , σύμφωνα με καταγγελία.

Ειδικότερα, όπως καταγγέλλει με ανάρτησή του στο Instagram ο ράπερ Αργύρης Κοντόλαιμος που βοηθάει στις συλλογικές δράσεις της Κοινωνικής Κουζίνας που ιδίως αυτήν την περίοδο καλείται να καλύψει τα μεγάλα κενά του κρατικού μηχανισμού και στα πύρινα μέτωπα, παρέχοντας δωρεάν γεύματα σε πυρόπληκτους αλλά και πυροσβέστες που επιχειρούν στις πυρκαγιές φασιστοειδή περνάνε απ’ έξω και τραμπουκίζουν τον κόσμο.

Το γεγονός ότι οι φασίστες επιλέγουν να τραμπουκίζουν αλληλέγγυους που αφιερώνουν ενέργεια, χρόνο και χρήματα από το υστέρημά τους για να βοηθάνε άλλους ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη, καταδεικνύει με εμφατικό τρόπο ότι μοναδικός τους στόχος είναι να σπείρουν τον φόβο και τη μισαλλοδοξία.

Η καταγγελία

«Λοιπόν παιδιά, ως εδώ και μη παρέκει. Μαγειρεύουμε όλη μέρα, είμαστε το βράδυ στις φωτιές εδώ πέρα υπάρχουν 19χρονα παιδιά που συσκευάζουν, βοηθάνε στο μαγείρεμα, κόβουν λαχανικά για πυροσβέστες, για πυρόπληκτους για τους πιλότους της Πυροσβεστικής οι οποίοι μπαίνουν στην φωτιά και δεν έχουν να φάνε γιατί το κράτος δεν υπάρχει πουθενά, και συνεχίζουν κι έρχονται κάθε λίγο και λιγάκι φασιστοειδή που περνάνε απ’ έξω και τραμπουκίζουνε. Έχουμε δύο τεράστια καζάνια όπο βράζουμε φαγητό. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι και πώς σκέφτονται. Δεν τους φοβόμαστε. Δεν μασάμε, θα είμαστε εδώ.

Πρέπει ο κόσμος να μάθει ότι εμείς μαγειρεύουμε για όλους κι ότι μας δημιουργούν πρόβλημα. Το πρωί εδώ είχαμε ανήλικα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα…

Το μόνο που κάνουν είναι να βαράνε άμοιρους ανθρώπους και να έρχονται εδώ στην κοινωνική κουζίνα και να το παίζουν μάγκες. Δεν περνάει ο φασισμός…» αναφέρει μεταξύ άλλων στο βίντεο.

Δεύτερη καταγγελία μέσα σε λίγες μέρες

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για την δεύτερη καταγγελία μέσα σε λίγες μέρες αναφορικά με την δράση φασιστών σε βάρος αλληλέγγυων.

Σύμφωνα με άλλη καταγγελία, λίγες ημέρες πριν, στην Αλεξανδρούπολη μαζεύτηκαν φασιστοειδή τα οποία και «πήραν τηλέφωνο την αστυνομία, λέγοντας πως υπάρχουν τρεις μαυροφορεμένοι στο μπαλκόνι, οι οποίοι ήταν οι μάγειρες που έκαναν διάλειμμα φορώντας τις επαγγελματικές τους στολές».

Exit mobile version