Φιλοζωική δίνει 3.000 ευρώ σε όποιον έχει στοιχεία για το άτομο που ποδοπάτησε το γατάκι
EUROKNISSI) ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φιλοζωική δίνει 3.000 ευρώ σε όποιον έχει στοιχεία για το άτομο που ποδοπάτησε το γατάκι

SHARE THIS

Το ποσό των 3.000 ευρώ, θα λάβει όποιος έχει στοιχεία για τον άνδρα που σκότωσε το γατάκι στη Θεσσαλονίκη, ποδοπατώντας το μέχρι θανάτου, καθώς η Φιλοζωική οργάνωση «Νοιάζομαι» η οποία είχε δημοσιοποιήσει και το γεγονός επιστρατεύει κάθε μέσο, για να βρεθεί ο υπαίτιος.

Το αδέσποτο γατάκι 1,5 μόλις μηνών, σύμφωνα με τη φιλοζωική βρήκε φρικτό θάνατο, με τον άνδρα να το ποδοπατεί με βία. Η πράξη του που έγινε στα τέλη Αυγούστου, καταγράφηκε σε κλειστό κύκλωμα διπλανού καταστήματος και το βίντεο ήρθε στην κατοχή της φιλοζωικής οργάνωσης που κατήγγειλε το γεγονός.

«Εκτοτε όμως επειδή δεν είχαμε καμία ενημέρωση για την πορεία της καταγγελίας, στις 12 Σεπτεμβρίου και σε μια προσπάθεια να γίνει γνωστή η ταυτότητα του δράστη, δημοσιεύτηκε το βίντεο σε όλα Μ.Μ.Ε και σοκαρισμένη όλη η Ελλάδα παρακολούθησε τις σκηνές φρίκης», δηλώνει η κ Εύη Καλαϊντζίδου από την οργάνωση.

Γι’ αυτό και γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια τις τελευταίες μέρες, να συλλεχθούν όποια στοιχεία γίνεται για την ταυτότητα του δράστη.

Exit mobile version