Φολέγανδρος: Οδηγός ασθενοφόρου δεν μπορεί να βρει σπίτι εδώ και τρεις μήνες
EUROKINISSI ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φολέγανδρος: Οδηγός ασθενοφόρου δεν μπορεί να βρει σπίτι εδώ και τρεις μήνες

SHARE THIS

Παράλληλα, μία πνευμονολόγος στη Μήλο ταλαιπωρείται εδώ και έναν ολόκληρο χρόνο με το θέμα της διαμονής.

Την αδιαφορία της Πολιτείας να μεριμνήσει ουσιαστικά για την ενίσχυση της περιφέρειας με υγειονομικό προσωπικό, αποδεικνύει η είδηση ότι εργαζόμενοι στην Υγεία δεν μπορούν να βρουν που θα μείνουν.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με ρεπορτάζ του OPEN, ένας οδηγός ασθενοφόρου στην Φολέγανδρο δεν μπορεί να βρει σπίτι εδώ και τρεις μήνες!

Τους «πετάνε» σε αποθήκες για να νοικιάσουν σε τουρίστες τα καταλύματα

Όπως δήλωσε στο ΟΡΕΝ, ο διοικητής της 2ης υγειονομικής περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου, Χρήστος Ροϊλός, «η δημοτική αρχή παραχώρησε στον οδηγό έναν χώρο στο ελικοδρόμιο, στην πραγματικότητα μία αποθήκη, στην οποία δεν μπορεί να ζήσει ο άνθρωπος και σκέφτεται να παραιτηθεί»!

Μάλιστα, δεν πρόκειται για τη μοναδική περίπτωση, αφού μία πνευμονολόγος στη Μήλο ταλαιπωρείται εδώ και έναν ολόκληρο χρόνο με το θέμα της διαμονής.

Ενώ της παραχωρήθηκε από τον Πρόεδρο του Κέντρου Υγείας μέρος του περιφερειακού ιατρείου στον Αδάμαντα για να μείνει, εκδιώχθηκε από τη δημοτική αρχή για παραβίαση περιουσίας. «Πραγματικά, αναρωτιέμαι, γιατί δεν έχει φύγει ακόμα», δήλωσε στο OPEN ο κος Ροϊλός, προσθέτοντας:

«Η γυναίκα μένει σε συνθήκες… στρατιωτικές, θα έλεγα, σε ένα μικρό δωματιάκι στο κέντρο υγείας Μήλου».

Exit mobile version