Φολέγανδρος: Στον Κορυδαλλό σήμερα ο γυναικοκτόνος της Γαρυφαλλιάς
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φολέγανδρος: Στον Κορυδαλλό σήμερα ο γυναικοκτόνος της Γαρυφαλλιάς

SHARE THIS

Την Πέμπτη ο 30χρονος επανέλαβε την ομολογία της πράξης του, με ανακριτή και εισαγγελέα να αποφασίζουν την προφυλάκισή του

Στις φυλακές Κορυδαλλού αναμένεται να οδηγηθεί εντός της ημέρας ο 30χρονος καθ’ ομολογία δολοφόνος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς.

Την Πέμπτη ο 30χρονος επανέλαβε την ομολογία της πράξης του, με ανακριτή και εισαγγελέα να αποφασίζουν την προφυλάκισή του, ενώ μετά το τέλος της απολογίας και την προφυλάκιση του 30χρονου.

Ο ένας εκ των δυο συνηγόρων του κατηγορούμενου Γιάννης Βλάχος σε δηλώσεις του ανέφερε ότι ο δράστης την ώρα της εγκληματικής πράξης δεν είχε συνείδηση του τι έκανε με την πλευρά της οικογένειας της Γαρυφαλλιάς, να υποστηρίζει ότι ήταν νηφαλιότατος.

Η ιατροδικαστική έκθεση, φανερώνει πως ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος γρονθοκόπησε τη σύντροφό του και από αυτά τα χτυπήματα προκλήθηκαν οι κακώσεις στην κεφαλή, ενώ στη συνέχεια την έσυρε στα βράχια και την πέταξε στη θάλασσα. Από εκεί προκλήθηκαν κάποιες από τις εκδορές που είχε στο σώμα της ενώ ο θάνατός της τελικά προήλθε από πνιγμό.

Exit mobile version