Φωτιά: Κάτοικος διέσωσε πέντε σκυλάκια με το αυτοκίνητό του
SCREENSHOT
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά: Κάτοικος διέσωσε πέντε σκυλάκια με το αυτοκίνητό του

SHARE THIS

Ένας κάτοικος στην Μάνδρα Αττικής, έβαλε μέσα στον αυτοκίνητό του 5 σκυλιά για να τα απομακρύνει από σημείο που πλησίαζαν οι φλόγες.

Για να μην μείνει κανένα πλάσμα πίσω στις περιοχές που πλήττονται από τις πυρκαγιές, φροντίζουν κάτοικοι και εθελοντές που ψάχνουν και σώζουν πυρόπληκτα κι εγκλωβισμένα ζώα.

Ένας κάτοικος στην Μάνδρα Αττικής, όπου από την Τρίτη μαίνεται μεγάλη πυρκαγιά, έβαλε μέσα στον αυτοκίνητό του 5 σκυλιά για να τα απομακρύνει από σημείο που πλησίαζαν οι φλόγες.

Όπως μετέδωσε ο Alpha, ο κάτοικος της Μάνδρας διέσωσε τα σκυλιά και φρόντισε να τα μεταφέρει σε ασφαλές σημείο. Όπως είπε ο ίδιος στον τηλεοπτικό σταθμό, δεν θα τα εγκατέλειπε ακόμα και αν ερχόταν η φωτιά προς το μέρος του, ευχαριστώντας παράλληλα όσους τον βοήθησαν να απομακρύνει τα ζώα.

Σημειώνεται ότι η Ειδική Γραμματεία για την Προστασία των Ζώων Συντροφιάς κάνει έκκληση σε όλους τους πολίτες να μην εγκαταλείπουν τα ζώα τους, να μην τα αφήνουν αβοήθητα, δεμένα και εγκλωβισμένα.

Παράλληλα παρακαλεί όποιον εντοπίσει εγκλωβισμένο ζώο που του είναι αδύνατο να διασώσει ο ίδιος ή χρειάζεται φορτηγά ή ασθενοφόρο για απεγκλωβισμό μεγάλου αριθμού ζώων να καλέσει άμεσα τα υπηρεσιακά τηλέφωνα του ΥΠΕΣ 2131364020 ή 2131364933 ή 2131364935 ή 2131364036.

Exit mobile version