Φωτιά στην Εύβοια: «Αυτό είναι το επιτελικό κράτος Μητσοτάκη – Εμείς μείναμε στο χωριό να το σώσουμε» (Video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά στην Εύβοια: «Αυτό είναι το επιτελικό κράτος Μητσοτάκη – Εμείς μείναμε στο χωριό να το σώσουμε» (Video)

SHARE THIS

«Είχαν αποφασίσει οι κύριοι να σβήσει η φωτιά στο Αιγαίο» κατήγγειλε εξοργισμένος κάτοικος της Στροφυλιάς στην Εύβοια, που εδώ και τέσσερις ημέρες καίγεται.

Το απροετοίμαστο επιτελικό κράτος της κυβέρνησης Μητσοτάκη που ολιγώρησε στη διαχείριση των πυρκαγιών, κατήγγειλε κάτοικος της Στροφυλιάς στην Εύβοια.

«Για να μη λέμε ψέματα είχαν αποφασίσει οι κύριοι να σβήσει η φωτιά στο Αιγαίο», είπε ξεσπώντας κάτοικος της Στροφυλιάς στην Εύβοια, εκφράζοντας παράλληλα τη γενική αγανάκτηση των ανθρώπων που έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές των τελευταίων ημερών.

Όπως κατήγγειλε ο ίδιος, δεν υπήρξαν εναέρια πυροσβεστικά μέσα: «Ούτε αεροπλάνα, ούτε πυροσβεστικά υπάρχουν. Σε ένα ολόκληρο χωριό που απειλείται να καεί έχουν στείλει ένα πυροσβεστικό από το πρωί».

«Προσπαθούμε να σώσουμε τους ελαιώνες και τα ελικόπτερα και τα αεροπλάνα δεν είναι πουθενά» σημείωσε ο ίδιος και πρόσθεσε ότι «μας παράτησαν οι κύριοι της περιφέρειας και της πολιτικής προστασίας στις 04:00 αβοήθητους στο γήπεδο με την πλαγιά από πάνω να καίγεται. Πήραν τα χωματουργικά, αντί να κόψουν ζώνες να σώσουμε ελιές, και έφυγαν. Αυτό είναι το επιτελικό κράτος Μητσοτάκη. Εμείς μείναμε στο χωριό να το σώσουμε».

Exit mobile version