Φωτογραφία-μοντάζ, που παρουσιάζει Τσίπρα με Λιγνάδη, γεννά τους QΑnnon της Ελλάδας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτογραφία-μοντάζ, που παρουσιάζει Τσίπρα με Λιγνάδη, γεννά τους QΑnnon της Ελλάδας

SHARE THIS

Με μια ψεύτικη φωτογραφία δημοσιογράφος του in.gr, τοποθέτησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα και τον κατηγορούμενου για βιασμό κατά συρροή Δημήτρη Λιγνάδη

Με μια ψεύτικη φωτογραφία δημοσιογράφος του in.gr, τοποθέτησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα και τον κατηγορούμενου για βιασμό κατά συρροή Δημήτρη Λιγνάδη αγκαλιασμένους σε άρθρο με τίτλο «Αποκάλυψη: Είσαι παιδεραστής Αλέξη;».

Δεν άργησε ο χυδαίος τίτλος με την ψεύτικη φωτογραφία στο άρθρο του Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου να γίνει viral, κάνοντας πολλούς επιφανειακούς αναγνώστες να την θεωρήσουν αληθινή. Παρότι ο ίδιος ενημερώνει λίγο πριν το υστερόγραφο ότι η φωτογραφία είναι προϊόν μοντάζ και πώς το έκανε προς επίρρωση του επιχειρήματός του, η κοινή γνώμη αποπροσανατολίστηκε.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: 

«Ενημερώνουμε τους καλοθελητές της «ενημέρωσης» πως με τέτοιου είδους λαθροχειρίες απλά εκθέτουν τους εαυτούς τους και φανερώνουν τον πανικό που (άραγε γιατί;) τους έχει καταβάλει.

Το πρόβλημα άλλωστε δεν είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει φωτογραφηθεί με τον κ. Λιγνάδη. Ούτε καν οι φιλικές τους σχέσεις.

Το πρόβλημα είναι ότι επί 20 ημέρες ο κος Μητσοτάκης επιχείρησε να συγκαλύψει το θέμα Λιγνάδη.

Ότι ο εκπρόσωπός του χαρακτήρισε «προσωπικούς» τους λόγους παραίτησής του.

Ότι η κα Μενδώνη μίλησε για «ανυπόστατες φήμες» και ότι ξαφνικά ανακάλυψε πως είναι «επικίνδυνος» μόνο όταν αποκαλύφθηκε ότι κατατίθεται μήνυση από θύμα βιασμού για αδίκημα που δεν έχει παραγραφεί.

Η συγκάλυψη του κ. Μητσοτάκη, λοιπόν, δεν μαζεύεται με μια fake φωτογραφία από τα site και τα τρολ που τον υποστηρίζουν.»

Exit mobile version