Φουρθιώτης: Εκθειάζει από τον Κορυδαλλό τη Νικολάου και το Υπ. Προστασίας του Πολίτη (Video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φουρθιώτης: Εκθειάζει από τον Κορυδαλλό τη Νικολάου και το Υπ. Προστασίας του Πολίτη (Video)

SHARE THIS

Ο Μένιος Φουρθιώτης μιλώντας στη «Ζήνα» έπλεξε το εγκώμιο του υφ. Προστασίας του Πολίτη, Λ. Οικονόμου αλλά και της γγ Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφίας Νικολάου

Ο μάνατζερ και τηλεπαρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης μίλησε σήμερα τηλεφωνικά στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη προκειμένου να απαντήσει για… «τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα που είδαν το φως της δημοσιότητας μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές».

Έτσι για ακόμη μία φορά, έπλεξε το εγκώμιο του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρη Οικονόμου αλλά και της Γενικής Γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφίας Νικολάου, για την «εξαιρετική τους δουλειά» στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου και κρατείται.

Όπως τόνισε μάλιστα, «αξίζουν συγχαρητήρια οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, οι αρχιφύλακες, η διευθύντρια των φυλακών, που έρχονται από τις 6 το πρωί και φεύγουνε το βράδυ για να κοιτάνε έναν-έναν τους κρατούμενους.

Εγώ όχι μόνο δεν θέλω, αλλά εφόσον κριθεί από τη Δικαιοσύνη, όποια κι αν είναι η απόφασή της, είτε είναι στο 18μηνο, οτιδήποτε γιατί όλα αυτά είναι θέματα δικονομικά, θα την σεβαστώ όποια κι αν είναι…».

Δεδομένης όμως της δηλωμένης πρόθεσής του να φύγει από τις φυλακές, -αφού ζήτησε να πάει να ξεκουραστεί για λίγο στο Δρομοκαΐτειο (!)- προκαλεί έντονα ερωτηματικά οι σημερινές του δηλώσεις.

Επιχειρεί άραγε έτσι να συνεχιστεί η διακριτική μεταχείριση που απολάμβανε όλον αυτόν τον καιρό από τον κρατικό μηχανισμό (θυμίζουμε αστυνομική φύλαξη και παράνομη απόσπαση δημοσίου χρήματος);

Στη συνέχεια μάλιστα, επέλεξε να κινηθεί λίγο πιο δακρύβρεχτα, λέγοντας πως δεν θέλει να μείνουν άνεργοι οι εργαζόμενοί του που έχουν οικογένειες και παιδιά, χωρίς ωστόσο να εξηγεί γιατί όταν εκείνος επέλεγε να αποσπάσει παράνομα χρήματα από το Δημόσιο δεν σκέφτηκε άλλους εργαζομένους με παιδιά και οικογένειες που βρίσκονταν σε ανάγκη και εξαιτίας του, προκειμένου η κυβέρνηση να κλείσει «παραθυράκια», τους έκοψε και το στοιχειώδες επίδομα!

Exit mobile version