Φοβούνται όποιον αντιστέκεται στην καταστολή τους (Video)
SCREENSHOT / TWITTER KOSTAS PAPANTONIOU
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φοβούνται όποιον αντιστέκεται στην καταστολή τους (Video)

SHARE THIS

Φοιτητής στέκεται ακριβώς απέναντι από άνδρα των ΜΑΤ που επιχειρεί να τον εκφοβίσει και τον κοιτάζει κατάματα φωνάζοντας συνθήματα.

Ανυποχώρητοι οι φοιτητές απέναντι στην αστυνομοκρατία που θέλει να επιβάλει η Κυβέρνηση στα Πανεπιστήμια, διαμαρτυρήθηκαν χθες με πορεία ενάντια στην εγκατάσταση της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας.

Και χθες, στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο, η Αστυνομία απάντησε στην δυναμική παρουσία των φοιτητών με ξύλο και χημικά, με καταγγελίες να κάνουν λόγο για απρόκλητη επίθεση σε βάρος των φοιτητών στα Προπύλαια αλλά στη συνέχεια και στην Σταδίου.

Σε βίντεο άνδρας των ΜΑΤ καταγράφεται να απωθεί με δύναμη κι επανειλημμένα φοιτητή με την ασπίδα του, με συναδέλφους του τελικά να επεμβαίνουν και να τον σταματούν.

Όμως, τον γύρο του διαδικτύου έκανε ένα άλλο στιγμιότυπο από την χθεσινή πορεία διαμαρτυρίας των φοιτητών. Σε βίντεο που ανήρτησε στα social media ο δημοσιογράφος Κώστας Παπαντωνίου φαίνεται φοιτητής να στέκεται ακριβώς απέναντι από άνδρα των ΜΑΤ που επιχειρεί να τον εκφοβίσει, και να τον κοιτάζει κατάματα φωνάζοντας συνθήματα.

Exit mobile version