Φρίκη στην Αράχωβα: «Το σκυλί ήξερε τον άνθρωπο που το κακοποίησε»
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φρίκη στην Αράχωβα: «Το σκυλί ήξερε τον άνθρωπο που το κακοποίησε»

SHARE THIS

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου πήγε το άτυχο χάσκι στην κτηνίατρο, η οποία εμβρόντητη ανακάλυψε την φρικτή κακοποίηση που είχε υποστεί το ζώο

Φρίκη κι αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η υπόθεση βάρβαρης κακοποίησης σκύλου στην Αράχωβα, που ξεψύχησε αφότου τον βίασαν. Όπως μάλιστα δήλωσε σήμερα η επικεφαλής της Πανελλήνιας Ομάδας για την κακοποίηση των ζώων, το σκυλί φέρεται να γνώριζε και συνεπώς να εμπιστευόταν τον άνθρωπο που τον κακοποίησε, για αυτό και τον ακολούθησε.

Προσοχή, ακολουθούν περιγραφές κακοποίησης που ενδέχεται να ενοχλήσουν ορισμένους αναγνώστες.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με το tvstar.gr,  σκύλος φαίνεται να βγήκε έξω από το σπίτι του στην Αράχωβα. Δυστυχώς όμως, έπεσε στα χέρια κάποιου διεστραμμένου ο οποίος φαίνεται πως βίασε το ζώο με αιχμηρό αντικείμενο και μάλιστα αρκετές φορές.

Λίγο μετά το άτυχο ζώο φαίνεται να ξέφυγε και έφτασε ως το σπίτι του στην Αράχωβα, όπου ξεψύχησε στην αυλή.

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου πήγε το άτυχο χάσκι στην κτηνίατρο, η οποία εμβρόντητη ανακάλυψε την φρικτή κακοποίηση που είχε υποστεί το ζώο και που προκάλεσε τον θάνατό του.

«Ήξερε τους δράστες»

Μιλώντας στο Mega, η Μάρθα Πουλτίδου, επικεφαλής Πανελλήνιας Ομάδας για την κακοποίηση των ζώων ανέφερε: «Είμαστε στο ψάξιμο. Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουμε να περάσει έτσι αυτό. Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι περαστικός αυτός που το έκανε, το ζώο δεν υπάρχει περίπτωση να ακολουθήσει έναν άγνωστο άνθρωπο. Ήξερε τους δράστες».

Σημειώνεται πως τα περιστατικά κακοποίησης ζώων στην Αράχωβα πληθαίνουν και πριν από περίπου ένα μήνα ένα γατάκι είχε βρεθεί σε σακούλα σκουπιδιών, σε κάδο.

Exit mobile version