Φρίκη στην Εύβοια: 51χρονος φύλακας σε ίδρυμα ΑΜΕΑ ασελγούσε σε 27χρονη τρόφιμη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φρίκη στην Εύβοια: 51χρονος φύλακας σε ίδρυμα ΑΜΕΑ ασελγούσε σε 27χρονη τρόφιμη

SHARE THIS

Τον εντόπισε συνάδελφός του τη στιγμή που ασελγούσε πάνω της - Η 27χρονη γυναίκα με ειδικές ανάγκες έχει υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η αποκάλυψη ότι μια 27χρονη γυναίκα με ειδικές ανάγκες που φιλοξενείται σε ίδρυμα στην Εύβοια, ήταν θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από 51χρονο φύλακα που εργάζεται περισσότερο από 20 χρόνια σε ίδρυμα.

Ο 51χρονος εργαζόμενος φέρεται ότι εντοπίστηκε από έναν άλλο συνάδελφό του την στιγμή που ασελγούσε πάνω στην 27χρονη τρόφιμη στο Παράρτημα Ατόμων με Αναπηρία! Εμβρόντητος ο υπάλληλος, ειδοποίησε την Ασφάλεια Χαλκίδας και οι αστυνομικοί που έφτασαν αμέσως στο ίδρυμα πέρασαν χειροπέδες στον 51χρονο.

Η 27χρονη ΑμεΑ οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για να γίνει ιατροδικαστική εξέταση ώστε να διαπιστωθεί αν είχε υποστεί ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή, ενώ σύμφωνα με το EviaZoom, ο 51χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, του ασκήθηκε δίωξη για κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος και κρατείται ώσπου να απολογηθεί στην ανακρίτρια.

Ο δικηγόρος Βαγγέλης Χαρέμης τόνισε τα εξής:

«Διεξάγεται όπως ξέρετε η κύρια ανάκριση. Αύριο πρόκειται να απολογηθεί ο εντολέας μου για το άρθρο 338 του Ποινικού Κώδικα, για κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη… Εγώ επισκέπτομαι τώρα τον εντολέα μου για να μου πει τις απόψεις του έτσι ώστε να αντικρούσουμε την αποδιδόμενη κατηγορία με την κατάθεση σχετικού αποδεικτικού υπομνήματος ενώπιον της κ. Ανακρίτριας, της κυρίας Βαλσαμίδη Αικατερίνης. Κάποιο έγγραφο που υπάρχει στη δικογραφία προκύπτει ότι η 27χρονη έχει αναπηρία 35% από έλεγχο που είχε διενεργηθεί το 2017″.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου ποια είναι η άποψη του ως έμπειρος δικηγόρος για την υπόθεση με τα μέχρι στιγμής στοιχεία που υπάρχουν, ο Βαγγέλης Χαρέμης απάντησε:

“Με τα στοιχεία αυτά που υπάρχουν και τα έγγραφα οφείλω να ομολογήσω με ειλικρίνεια ότι πραγματικά είναι δυσχερής η θέση του εντολέα μου, τώρα από΄κει και πέρα θα δρομολογήσουμε μία συγκεκριμένη υπερασπιστική γραμμή έτσι ώστε να τύχει της ηπιότερης μεταχειρίσεως εκ μέρους της Δικαιοσύνης».

Exit mobile version