Γ. Μαργαρίτης: Δεν θέλω να θυμάμαι τα παιδικά μου χρόνια, δεν είχαμε να φάμε, να φορέσουμε ρούχα
EUROKINISSI
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γ. Μαργαρίτης: Δεν θέλω να θυμάμαι τα παιδικά μου χρόνια, δεν είχαμε να φάμε, να φορέσουμε ρούχα

SHARE THIS

«Οι ευχάριστες στιγμές που θυμάμαι είναι που τους άκουγα στα καφενεία του χωριού να τραγουδάνε. Από 'κει και πέρα, δεν θέλω να θυμάμαι. Συγγνώμη».

Εμφανώς συγκινημένος αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια ο τραγουδιστής Γιώργος Μαργαρίτης, μιλώντας στην εκπομπή  «Αυτός και ο Άλλος», που θα προβληθεί απόψε το βράδυ. Μεταξύ άλλων μίλησε για τον τζόγο, το αλκοόλ και την δύσκολη παιδική του ηλικία.

Ο γνωστός τραγουδιστής μοιράστηκε ιστορίες από τη ζωή του, μιλώντας ακόμη και για τις αδυναμίες του, όπως ο τζόγος και το αλκοόλ. «Ο τζόγος με ταλαιπωρούσε για 10 χρόνια. Δεν θυμάμαι πόσα έχω χάσει. Ρίχναμε ζαριές με 50.000. Ήταν και άλλοι επώνυμοι στο τραπέζι», ανέφερε χαρακτηριστικά στο απόσπασμα από την εκπομπή που κυκλοφόρησε.

«Δεν μου άρεσε η φωνή μου. Γιατί δεν είχα όρεξη. Και λέω “Γιώργο, δεν πετάς και τα μαύρα και τα άσπρα και τα τσιγάρα και το ποτό;” Και τα έδωσα μία όλα. Εγώ δεν ελέγχομαι πάρα πολύ. Η νύχτα είναι το παν για εμένα, όπως είναι και το καλό τραγούδι», δήλωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του.

Μάλιστα, όταν η συζήτηση πήγε στα παιδικά του χρόνια, ο Γιώργος Μαργαρίτης «λύγισε» και είπε στους παρουσιαστές: «Οι ευχάριστες στιγμές που θυμάμαι είναι που τους άκουγα στα καφενεία του χωριού να τραγουδάνε και τους μεγαλύτερους από μένα που γλεντούσαν και τα έσπαγαν με τσιπουράκι και στραγάλια. Αυτό είναι το καλό.

Από ‘κει και πέρα, δεν θέλω να τα θυμάμαι. Συγγνώμη, δεν θέλω να θυμάμαι την παιδική μου ηλικία. Τι να πρωτοθυμηθώ; Που δεν είχαμε να φορέσουμε ρούχα; Που δεν είχαμε να φάμε; Δεν εύχομαι στην πατρίδα μας να ξανασυμβεί αυτό το πράγμα».

Exit mobile version