Γ. Τοπαλούδης: «Θεωρώ δύο αστυνομικούς τους πρώτους δολοφόνους του παιδιού μου»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γ. Τοπαλούδης: «Θεωρώ δύο αστυνομικούς τους πρώτους δολοφόνους του παιδιού μου»

SHARE THIS

«Αυτοί οι δύο ήταν οι πρώτοι δολοφόνοι του παιδιού μου. Οι πρώτοι δολοφόνοι...» είπε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη.

Στη στάση των αστυνομικών απέναντι στην κόρη του που έναν χρόνο πριν την δολοφονήσουν είχε πάει να καταγγείλει την κακοποίησή της στην Αστυνομία, αναφέρθηκε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, Γιάννης.

Με αφορμή την άγρια γυναικοκτονία της 28χρονης Κυριακής έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, που θα μπορούσε να είχε αποτραπεί αν οι αστυνομικοί άκουγαν τις εκκλήσεις της κοπέλας κι αποφάσιζαν να την βοηθήσουν, ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως η κόρη του, ένα χρόνο πριν από την δολοφονία της το Νοέμβριο του 2018, είχε μεταβεί μαζί με άλλες τρεις συμφοιτήτριες της στο αστυνομικό τμήμα της Ρόδου και είχε καταγγείλει τον βιασμό της.

Ωστόσο, όπως ανέφερε μιλώντας στο STAR ο Γιάννης Τοπαλούδης, οι δύο αστυνομικοί του τμήματος δεν της έδειξαν την προσοχή και τον απαιτούμενο σεβασμό που έπρεπε, χαρακτηρίζοντας τους ως «τους πρώτους δολοφόνους» της κόρης του.

Απευθυνόμενος στον πατέρα της 28χρονης Κυριακής, ο Γιάννης Τοπαλούδης δήλωσε:

«Πέρα από τον ψυχικό γολγοδά που έχει να ανεβεί, θα αντιμετωπίσει κι έναν δικαστικό γολγοθά όπου εκεί πολλές φορές δολοφονούνται ξανά τα παιδιά μας και οι οικογένειές μας…».

Όπως τόνισε στη συνέχεια: «Εγώ θέλω να σταθώ σε ότι αφορά το δικό μας περιστατικό με την Ελένη μας ότι είχε πάει την προηγούμενη χρονιά, όπου είχε βιαστεί, ήταν 20 χρονών και βρήκε το θάρρος και πήγε με τρεις συμφοιτήτριες της στο αστυνομικό τμήμα της Ρόδου. Κι εκεί τι της είπαν ένας αστυνομικός και ένας αξιωματικός; Να πας να βρεις το βίντεο και να μας το φέρεις.

Αυτοί οι δύο ήταν οι πρώτοι δολοφόνοι του παιδιού μου. Οι πρώτοι δολοφόνοι. Και δυστυχώς, την επόμενη χρονιά, αυτοί οι δύο, όταν έγινε το συμβάν της δολοφονίας της κόρης μου, της Ελένης, πήγαν στην ανακρίτρια, αυτοβούλως και έδωσαν κατάθεση γι’ αυτό το περσινό συμβάν. Ίσως γιατί είχαν τη φωλιά τους λερωμένη; Δεν ξέρω… Δεν ξέρω… Πάντως εγώ τους θεωρώ πρώτους δολοφόνους του παιδιού μου και θα παρακαλέσω τους αστυνομικούς να έχουν ενσυναίσθηση και να προσπαθούν να μπουν στην θέση του πολίτη που πηγαίνει για να προστατευθεί».

Exit mobile version