Γ. Χαρούλης: «Το τέρας απλώνεται στην καθημερινότητά μας μέχρι τα σπίτια μας – Το νου σας»
ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γ. Χαρούλης: «Το τέρας απλώνεται στην καθημερινότητά μας μέχρι τα σπίτια μας – Το νου σας»

SHARE THIS

Σύλλογοι καλούν την Δευτέρα 18/9 στις 6 μ.μ. σε μεγάλη αντιφασιστική συγκέντρωση στο Κερατσίνι

Ένα ηχηρό μήνυμα ενάντια στον φασισμό έστειλε ο Γιάννης Χαρούλης στη χθεσινή συναυλία στον Πολυχώρο Λιπασμάτων Δραπετσώνας που οργάνωσε στα πλαίσια του φετινού Αντιφασιστικού Σεπτέμβρη, ο Σύλλογος Πολιτισμού «Παύλος Killah P Φύσσας» για την μαύρη επέτειο συμπλήρωσης δέκα ετών από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

«Καλησπέρα, ήρθα εδώ για να σταθώ στο πλάι της οικογένειας του Παύλου και για να πω  ότι είμαι ενάντια στον φασισμό, τον ναζισμό. Ο Μάνος Χατζιδάκης είχε πει ότι όταν δεν φοβόμαστε πια το τέρας είναι επειδή του μοιάζουμε οπότε αυτό το τέρας που απλώνεται από τους δολοφόνους μέχρι την καθημερινότητά μας μέχρι και τα σπίτια μας. Το νου σας», είπε ο Γιάννης Χαρούλης και άρχισε να τραγουδάει το «Στις χαραυγές ξεχνιέμαι».

Υπενθυμίζεται πως σήμερα συμπληρώνεται μια δεκαετία από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, από τον φασίστα ΧΑυγίτη Γιώργο Ρουπακιά, και αντιφασιστικές συλλογικότητες, εργατικά σωματεία, πολιτικές οργανώσεις και φοιτητικοί σύλλογοι καλούν την Δευτέρα 18/9 στις 6 μ.μ. σε μεγάλη αντιφασιστική συγκέντρωση στο Κερατσίνι (Π. Φύσσα 60) και πορεία στο μπλόκο της Κοκκινιάς.

Το βίντεο ανήρτησε η ηθοποιός Δώρα Χρυσικού

Exit mobile version