«Γαλάζιος» δήμαρχος ομολογεί: Έτσι πήραμε τις εκλογές το 2007-Είχαμε κατέβει κάτω με τσάντες και αποζημιώναμε (Video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Γαλάζιος» δήμαρχος ομολογεί: Έτσι πήραμε τις εκλογές το 2007-Είχαμε κατέβει κάτω με τσάντες και αποζημιώναμε (Video)

SHARE THIS

«Κυριολεκτικά γυρίσαμε το παιχνίδι. Εκεί που πέφταμε με 15%, θα καταστρεφόμασταν, πήγαμε εκεί και με δύο κινήσεις γύρισε όλο το παιχνίδι».

Το κοινό αίσθημα προκαλεί ο πρώην Υφυπουργός Εξωτερικών και Οικονομίας και νυν δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας με τα όσα αποκάλυψε καγχάζοντας για τις εκλογές του 2007 μετά τις πυρκαγιές στην Ηλεία όπου 49 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Ειδικότερα, σε βίντεο που δημοσιεύει το ilialive από την  σύσκεψη στις 2 Φεβρουαρίου στη Σπάρτη για τις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ στους πληγέντες από τον παγετό, παρουσία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιου Λιβανού, ο  δήμαρχος Πέτρος Δούκας φαίνεται να καμαρώνει για τον τρόπο που κατάφεραν να… «γυρίσουν το παιχνίδι» στις εκλογές του 2007 μετά τις φονικές πυρκαγιές στην Ηλεία.

Δίνοντας συμβουλές στον Σπήλιο Λιβανό, ακούγεται να λέει:

«Όπως θυμάσαι είχαμε πάει στην Ηλεία στις φωτιές τότε, έτσι πήραμε τις εκλογές το 2007. Είχαμε κατέβει κάτω με τσάντες και αποζημιώναμε όλους αυτούς» ακούγεται να λέει ο Πέτρος Δούκας στο βίντεο – που ήταν σε ζωντανή μετάδοση μέσω Facebook από την ιστοσελίδα lakones.

«Έχουν μείνει αξέχαστα τα χρόνια αυτά…» ακούγεται να λέει κάποιος από τους παρευρισκόμενους.

«Κυριολεκτικά γυρίσαμε το παιχνίδι. Εκεί που πέφταμε με 15%, θα καταστρεφόμασταν, πήγαμε εκεί και με δύο κινήσεις γύρισε όλο το παιχνίδι» δηλώνει περήφανα ο σημερινός δήμαρχος Σπάρτης.

«Αυτό πρέπει να το απαντήσουμε. Από τότε έχετε μείνει στην ιστορία με αυτά τα οποία κάνατε εκεί …και υπολειπόμεθα ό,τι και να κάνουμε μετά από αυτή την εποποιΐα» απαντά ο Σπήλιος Λιβανός.

Αν η παραπάνω στιχομυθία αντανακλά την θέση των κυβερνώντων για τις φυσικές καταστροφές που εξελίσσονται σε τραγωδίες με ανθρώπινες απώλειες, σίγουρα γεννώνται μεγάλα ερωτήματα…

Exit mobile version