Γεωργία Μπίκα: Ήθελα να γνωρίσω όσους μου συμπαραστέκονται – Από τον κόσμο παίρνω δύναμη (Video)
TWITTER / CHRIS AVRAMIDIS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γεωργία Μπίκα: Ήθελα να γνωρίσω όσους μου συμπαραστέκονται – Από τον κόσμο παίρνω δύναμη (Video)

SHARE THIS

Πριν από μερικές ημέρες απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες ο 27χρονος, που είχε κατηγορηθεί από τη Γεωργία Μπίκα για τον βιασμό της.

Η Γεωργία Μπίκα βρέθηκε σε διαδήλωση στη Θεσσαλονίκη για τη συγκάλυψη σε υποθέσεις βιασμών και έστειλε το δικό της μήνυμα σε όσους τη στηρίζουν και της συμπαραστέκονται όλο αυτό το χρονικό διάστημα, κατά το οποίο παλεύει για τη δικαίωσή της.

«Ήθελα να έρθω στη σημερινή διαδήλωση για να γνωρίσω όλους αυτούς που μου συμπαραστέκονται, να τους ευχαριστήσω όλους γιατί από αυτόν τον κόσμο παίρνω δύναμη», είπε χαρακτηριστικά, στον δημοσιογράφο Χρήστο Αβραμίδη.

Υπενθυμίζεται, ότι πριν από μερικές ημέρες με απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες ο 27χρονος, που είχε κατηγορηθεί από τη Γεωργία Μπίκα για τον βιασμό της.

Λίγο αργότερα, η 24χρονη Γεωργία Μπίκα μέσα από την ανάρτησή της, εξέφρασε την απογοήτευσή της για την δικαστική απόφαση αθώωσης των κατηγορούμενων στην υπόθεσή της και δήλωσε πως θα συνεχίσει τις προσπάθειες με όλα τα ένδικα μέσα, ώστε να παραπεμφθεί η υπόθεση της στο ακροατήριο.

Παράλληλα, μετά την προκλητική απόφαση αποφυλάκισης Λιγνάδη οι διαδηλώτριες φωνάζουν και ενάντια στην απόφαση.

«Πρώτα λέτε σπάστε τη σιωπή, έπειτα ξεπλένετε τον κάθε βιαστή», αναγράφεται στο πανό που κρατούν, ενώ με παλμό φωνάζουν «Αγώνας ταξικός και φεμινιστικός, θα είναι η απάντηση από δω και ‘μπρος».

Exit mobile version