Γιάννης Μάγγος: Ντρέπομαι που η χώρα κυβερνάται κυρίως με αστυνομική βία και τρόμο στους πολίτες!
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιάννης Μάγγος: Ντρέπομαι που η χώρα κυβερνάται κυρίως με αστυνομική βία και τρόμο στους πολίτες!

SHARE THIS

Ο Γιάννης Μάγγος μιλάει για τους λόγους που τον οδήγησαν να διανοίξει αυτό το μονοπάτι και υπογραμμίζει τις ομοιότητες ανάμεσα στον βασανισμό του γιού του και του Άρη Π.

Πριν από μερικές μέρες ο Γιάννης Μάγγος δημοσίευσε φωτογραφίες από ένα νέο ορειβατικό μονοπάτι που διάνοιξε ο ίδιος στη μνήμη του γιου του, Βασίλη Μάγγου.

Με αφορμή αυτή τη μικρή συμβολική κίνηση επικοινωνήσαμε με τον πατέρα του Βασίλη Μάγγου. Του νεαρού διαδηλωτή που κακοποιήθηκε από την αστυνομία στον Βόλο και λίγο καιρό μετά έχασε τη ζωή του.

Ο Γιάννης Μάγγος μιλάει για τους λόγους που τον οδήγησαν να διανοίξει αυτό το μονοπάτι, σχολιάζει τις εξελίξεις στην υπόθεση του γιού του και υπογραμμίζει τις ομοιότητες ανάμεσα στον βασανισμό του γιού του και του Άρη Π. Επίσης, τοποθετείται ενάντια στην καύση σκουπιδιών, τονίζει την αλληλεγγύη του στους κατοίκους των Σταγιατών και σχολιάζει την αυταρχική διαχείριση της πανδημίας.

Τέλος, δηλώνει την στήριξή του προς τους φοιτητές που αγωνίζονται ενάντια στην πανεπιστημιακή αστυνομία και τους προτρέπει «ακόμα και αν δεν νικήσουνε ποτέ, να πολεμάνε πάντα»

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:

Exit mobile version