Γιάννης Μάγγος: «Τα παιδιά μας έγιναν ματωμένα πορτρέτα αλλά βρίσκονται πάντα δίπλα μας»
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΓΟΣ / FACEBOOK
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιάννης Μάγγος: «Τα παιδιά μας έγιναν ματωμένα πορτρέτα αλλά βρίσκονται πάντα δίπλα μας»

SHARE THIS

Για πλημμέλημα παραπέμπονται οι αστυνομικοί που ξυλοκόπησαν τον Βασίλη Μάγγο λίγες ημέρες πριν αφήσει την τελευταία του πνοή, καταγγέλλει ο πατέρας του, Γιάννης.

Μεγάλη τιμή και συγκίνηση χαρακτήρισε ο Γιάννης Μάγγος τη συμμετοχή του στην εκδήλωση του Σαββάτου για το μνημείο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

«Τα παιδιά μας έγιναν ματωμένα πορτρέτα αλλά βρίσκονται πάντα δίπλα μας» είπε Στο Κόκκινο και την Ευγενία Λουπάκη ο πατέρας του Βασίλη Μάγγου.

Ο Γιάννης Μάγγος κατήγγειλε την ακατανόητη τροπή που πήρε η υπόθεση του θανάτου του παιδιού του μετά τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη από αστυνομικούς, τονίζοντας ότι ενώ «Παρενέβη εισαγγελέας  και παραπέμπει τρεις αστυνομικούς για πλημμελήματα αγνοώντας ακόμα και τις καταθέσεις των αυτοπτών μαρτύρων».

Όπως τόνισε, ο εισαγγελέας δεν αναζήτησε τρία βασικά στοιχεία:

  1. Καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων
  2. Αντίγραφο βιβλίου συμβάντων της Αστυνομίας εκείνης της ημέρας, από το αντίγραφο του οποίου προκύπτει ότι δεν προέκυψε κάτι σε βάρος του παιδιού μας.
  3. Το πόρισμα του Συνήγορου του Πολίτη που είναι καταπέλτης για τους αστυνομικούς.

«Είναι δυνατόν η κρίση ενός εισαγγελέα να είναι ανεξάρτητη όταν δεν λαμβάνει υπόψη τις καταθέσεις των αυτοπτών μαρτύρων;» ξέσπασε.

Exit mobile version