Γιάννης Μιχαηλίδης: «Κάνει αγώνα – Τα όρια αντοχής του έχουν ξεπεραστεί»
EUROKINISSI
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιάννης Μιχαηλίδης: «Κάνει αγώνα – Τα όρια αντοχής του έχουν ξεπεραστεί»

SHARE THIS

Ο απεργός πείνας δεν ζητά να απαλλαγεί από την ποινή αλλά να εκτίσει το υπόλοιπό της, υπό όρους, σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισής του

«Πλέον δεν είμαστε στα όρια της αντοχής. Τα έχουμε ξεπεράσει» δήλωσε στο Κόκκινο 105,5 και στην Αλέκα Ζουμή ο συνήγορος υπεράσπισης του αναρχικού κρατούμενου Γιάννη Μιχαηλίδη, Γιώργος Κακαρνιάς, αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του απεργού πείνας που έχει εμφανίσει ανησυχητικά συμπτώματα, όπως πόνο στα νεφρά και προβλήματα στην καρδιά και σε άλλα όργανα.

Παράλληλα, ο ίδιος τόνισε ότι έπειτα από αίτημα της υπεράσπισης στο συμβούλιο Εφετών, ορίστηκε συζήτηση για τις 27 Ιουλίου. Την ίδια ώρα, ο κρατούμενος δηλώνει αποφασισμένος να συνεχίσει την απεργία πείνας.

Τέλος, ο κ. Κακαρνιάς διευκρίνισε ότι αίτημα δεν είναι να απαλλαγεί ο Μιχαηλίδης από την ποινή αλλά να εκτίσει το υπόλοιπο υπό όρους και επισήμανε ότι ο απεργός πείνας «κάνει αγώνα με το έσχατο μέσο που έχει ένας κρατούμενος. Είναι δεδομένο ότι πιστεύω ότι το αίτημα θα γίνει δεκτό. Δεν έχουμε άλλο τρόπο».

 

Exit mobile version