Γιατί αδράνησε η αστυνομία στην επίθεση στο μόνο κανάλι που έδειξε την αγανάκτηση των πολιτών; (Video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιατί αδράνησε η αστυνομία στην επίθεση στο μόνο κανάλι που έδειξε την αγανάκτηση των πολιτών; (Video)

SHARE THIS

Την ώρα που δημοσιογράφοι και τεχνικοί του μοναδικού καναλιού που έδειξε την αγανάκτηση των πολιτών,δέχτηκαν σωματική επίθεση

Πολύ σοβαρά ερωτήματα έχει προκαλέσει η στάση της αστυνομίας κατά την επίθεση σε δημοσιογραφικό συνεργείο του OPEN στους Θρακομακεδόνες την ώρα που κάλυπτε τα γεγονότα για τη φωτιά την Αττική.

Ενόσω που δημοσιογράφοι και τεχνικοί του μοναδικού καναλιού που έδειξε πλάνα από την αγανάκτηση των πολιτών, δέχτηκαν σωματική επίθεση και υπέστησαν κλοπή οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ οι οποίοι βρίσκονταν ακριβώς μπροστά στο σκηνικό, παρατηρώντας χωρίς να κάνουν τίποτα.

Η δημοσιογράφος ανέφερε ότι την ώρα που το συνεργείο του ΟPEN δεχόταν επίθεση από την συγκεκριμένη ομάδα -με ξυρισμένα κεφάλια και μιλιταριστική ενδυμασία- που έσπασε τα τζάμια, χτύπησε δημοσιογράφο και λήστεψε έναν οπερατέρ, απέναντι από το περιστατικό βρίσκονταν αστυνομικοί οι οποίοι κοιτούσαν και δεν έκαναν τίποτα.

Το περιστατικό συνέβη λίγα λεπτά αφότου ο Κώστας Αλατζάς μετέδωσε τη μεγάλη αναζωπύρωση στο μέτωπο της Βαρυμπόμπης και των Θρακομακεδόνων. Οι εν λόγω τραμπούκοι ανεβοκατέβαιναν ανενόχλητοι στην περιοχή που καιγόταν είτε επιβαίνοντας σε μηχανάκια, χωρίς να τους εμποδίσει κάποιος άνδρας της ΕΛ.ΑΣ.

Οι ευθύνες για το περιστατικό αυτό δεν βαραίνουν μόνο την ΕΛ.ΑΣ., αλλά και τον κ. Μητσοτάκη προσωπικά, με τα ερωτήματα για την αδράνεια των αστυνομικών να είναι πολλά.

Exit mobile version