Γιατρός «βάζει στη θέση του» τον Άδωνι: «Άνθρωποι φαντάζονται τσιπάκια γιατί κάποιοι σαν τον Άδωνι τους στέρησαν ενημέρωση»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιατρός «βάζει στη θέση του» τον Άδωνι: «Άνθρωποι φαντάζονται τσιπάκια γιατί κάποιοι σαν τον Άδωνι τους στέρησαν ενημέρωση»

SHARE THIS

«Αν υπάρχουν σήμερα άνθρωποι που φαντάζονται τσιπάκια, ερπετά και χαράγματα...είναι γιατί κάποιοι σαν τον Άδωνι Γεωργιάδη τους στέρησαν την άμεση πρόσβαση στην πρωτοβάθμια υγεία»

Ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης θέλησε να αναδημοσιεύσει το κείμενο από ανάρτηση ενός κρητικού γιατρού σχετικά με τον εμβολιασμό, όμως η αποστομωτική απάντηση του γιατρού δεν του αφήνει περιθώρια.

Στο αρχικό κείμενό του, ο γιατρός παραθέτει επιστημονικά στοιχεία κι απαντήσεις έναντι των επιχειρημάτων που χρησιμοποιούν συχνά οι αρνητές ή όσοι αμφισβητούν τον εμβολιασμό.

«Κρητικός γιατρός ξεσπά κατά των αρνητών με μια ανάρτηση-ποταμό: Κανείς δεν θέλει να σας αλλάξει το έρημο το DNA», έγραψε στην ανάρτηση του ο Άδωνις Γεωργιάδης που είχε σπεύσει να κοινοποιήσει αυτούσιο το άρθρο ηλεκτρονικού Μέσου.

Ο Μανώλης Φραγκάκης, ο γιατρός από την Κρήτη, απάντησε προσωπικά στον Άδωνι Γεωργιάδη, σημειώνοντας:

«Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι ο υπουργός που επί της θητείας του στο υπουργείο Υγείας έκλεισε έξι νοσοκομεία, φωνάζοντας κιόλας ότι δεν πρέπει να του κλέψει την ιδέα η τρόικα γιατί η ιδέα ήταν δική του.
Ο υπουργός που επί της θητείας του στο υπουργείο Υγείας είχαμε κουμπαρά στο δωμάτιο των γιατρών του ΤΕΠ, για να αγοράζουμε γάντια από το απέναντι φαρμακείο.

Η πρόταση μου σε κάθε κ. Γεωργιάδη είναι να εκμεταλλευτεί αυτές τις πολύ δύσκολες ώρες για τη δημόσια υγεία για να σωπάσει.
Αν όμως δεν το επιθυμεί, κάτι που προφανώς είναι δικαίωμα του, ας γνωρίζει ότι δεν μπορεί να επικαλείται για αυτά που θέλει να πει, ούτε εμένα ούτε κανέναν από τους υγειονομικούς των οποίων τη ζωή και το έργο περηφανευόταν ότι δυσκόλεψε κατά την καταστροφική θητεία του στο υπουργείο Υγείας.

Αν υπάρχουν σήμερα άνθρωποι που φαντάζονται τσιπάκια, ερπετά και χαράγματα, δεν είναι γιατί γεννήθηκαν συνωμοσιολόγοι.
Είναι γιατί κάποιοι σαν τον Άδωνι Γεωργιάδη τους στέρησαν την άμεση πρόσβαση στην πρωτοβάθμια υγεία,
την ενημέρωση και την κατοχύρωση της σχέσης εμπιστοσύνης με το σύστημα υγείας και τους γιατρούς.
Αδωνι, ούτε να το σκέφτεσαι.

Όχι στο όνομά μου.
Όχι στο όνομά μας.».

Exit mobile version