Γυναικοκτονία Γλυκά Νερά: Το ντοκιμαντέρ «Καρολάιν – Η δολοφονία που κορόιδεψε τον κόσμο» προβλήθηκε στη Βρετανία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γυναικοκτονία Γλυκά Νερά: Το ντοκιμαντέρ «Καρολάιν – Η δολοφονία που κορόιδεψε τον κόσμο» προβλήθηκε στη Βρετανία

SHARE THIS

Προβλήθηκε ένα αφιέρωμα 90 λεπτών την σοκαριστική υπόθεση της γυναικοκτονίας που συγκλόνισε το πανελλήνιο, στα Γλυκά Νερά.

Η δολοφονία της Βρετανίδας Καρολάιν Κράουτς, στην Αθήνα, τον Μάιο του 2021, έγινε πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο.

Προφανώς θύμα «βίαιης διάρρηξης», η 19χρονη βρέθηκε με την κόρη της να κλαίει πάνω από το σώμα της και τον σύζυγό της Μπάμπη φιμωμένο και δεμένο κοντά. Ένα μήνα αργότερα, στη μέση του μνημόσυνου της Καρολάιν, η αστυνομία έφερε τον Μπάμπη για ανάκριση και αρκετές ώρες αργότερα, τελικά ομολόγησε ότι ο ίδιος τη σκότωσε.

Στο ντοκιμαντέρ, αναφέρονται και στα χιλιάδες δημοσιεύματα, που έσπευσαν να κατηγορήσουν αδίκως, όπως φάνηκε, αλλοδαπούς και συγκεκριμένες εθνικότητες μάλιστα, όπως σημειώνεται.

Παράλληλα, γίνεται λόγος για τη στάση των αστυνομικών, που κρατούσαν για μέρες τον γεωργιανό, ο οποίος είχε συλληφθεί για άλλη υπόθεση, αλλά υπόθεση ληστείας και όχι δολοφονίας, ενώ υπάρχει αναρώτηση για το «πώς έβγαλαν το συμπέρασμα ότι ο άνθρωπος αυτός, που στο ιστορικό του ναι μεν είναι εγκληματίας, αλλά δεν υπάρχει ιστορικό δολοφονιών στο προφίλ του και πώς γίνεται να συνέδεσαν δύο τόσο διαφορετικά εγκλήματα.»

«Παρακολουθώντας μια φαινομενικά ειδυλλιακή ζωή και έναν τραγικό φόνο μιας γυναίκας που ζει στην Ελλάδα». Έτσι περιγράφεται στην ιστοσελίδα του βρετανικού καναλιού Channel 5 το ντοκιμαντέρ με την υπόθεση της γυναικοκτονίας της Καρολάιν.

Προβλήθηκε ένα αφιέρωμα 90 λεπτών την σοκαριστική υπόθεση της γυναικοκτονίας που συγκλόνισε το πανελλήνιο, στα Γλυκά Νερά.

Η υπόθεση δολοφονίας της 20χρονης Κάρολαϊν Κράουτς από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ο οποίος για 37 ημέρες… έπαιζε θέατρο, παριστάνοντας τον θλιμμένο σύζυγο, πριν τελικά συλληφθεί και ομολογήσει πως δολοφόνησε την άτυχη γυναίκα, αλλά και στον σκύλο τους, προσπαθώντας να «στήσει» το τέλειο έγκλημα.

Το ντοκιμαντέρ επικεντρώνεται στην εξιχνίαση της γυναικοκτονίας που σόκαρε την κοινωνία, με το ενδιαφέρον να κεντρίζει και διεθνή μεγαθήρια του Τύπου.

Η έρευνα εστιάζει στο αντικείμενο – «κλειδί» των αστυνομικών ερευνών, ήτοι το ημερολόγιο της 20χρονης Κάρολαϊν που έφερε στο φως πολλά στοιχεία για τη σχέση της με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και για όσα προηγήθηκαν της δολοφονίας της το μοιραίο εκείνο βράδυ.

Exit mobile version