Γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά: Καταθέτουν σήμερα οι τελευταίοι μάρτυρες
EUROKINISSI ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά: Καταθέτουν σήμερα οι τελευταίοι μάρτυρες

SHARE THIS

Εφόσον ολοκληρωθούν αυτές οι τρεις καταθέσεις, θα έρθει η σειρά του 34χρονου να απολογηθεί για την στυγερή γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά.

Και οι τελευταίοι μάρτυρες αναμένεται να καταθέσουν σήμερα την πολύκροτη δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για την γυναικοκτονία της Καρολάιν.

Καθ΄όλη τη διάρκεια της δίκης, η οποία συνεχίζεται σήμερα μετά τη διακοπή των συνεδριάσεων για το Πάσχα, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν είναι παρών στο δικαστήριο και μάλιστα κρατά σημειώσεις σε κάθε μαρτυρική κατάθεση, κάνοντας χρήση του δικαιώματος του να υποβάλει ερωτήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο 34χρονος πιλότος για περισσότερο από έναν μήνα ισχυριζόταν στις αρχές πως ο αποτρόπαιος ασφυκτικός θάνατος της Καρολάιν, στις 11 Μαΐου 2021, ήταν αποτέλεσμα στυγνών εγκληματιών που μπήκαν στο σπίτι στα Γλυκά Νερά για να τους ληστέψουν, φθάνει στις αμέσως επόμενες δικασίμους, στην στιγμή που ο κατηγορούμενος θα απολογηθεί δημόσια για όσα του καταλογίζονται .

Οι τελευταίοι μάρτυρες και έρχεται η ώρα της απολογίας

Σήμερα στο δικαστήριο αναμένεται να καταθέσουν ένας μάρτυρας, με την ιδιότητα του τεχνικού συμβούλου που έχει προταθεί από την πλευρά της οικογένειας της Καρολάιν ενώ στον προγραμματισμό συμπεριλαμβάνονται και δύο μάρτυρες, επίσης με ειδικές γνώσεις, που έχει ζητήσει να εξεταστούν η υπεράσπιση του κατηγορούμενου. Αυτές πρόκειται να είναι και οι τελευταίες μαρτυρίες που θα ακούσουν οι δικαστές για την υπόθεση.

Εφόσον ολοκληρωθούν αυτές οι τρεις καταθέσεις, η αποδεικτική διαδικασία θα συνεχιστεί με την ανάγνωση των εγγράφων της υπόθεσης οπότε μετά από μία ή δύο δικασίμους θα έρθει η σειρά του 34χρονου να απολογηθεί και να δώσει την δική του εκδοχή για όσα έγιναν το επίμαχο βράδυ, παρουσία της μόλις 11 μηνών κόρης του, στην μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, αλλά και για να εξηγήσει όσα ακολούθησαν με την στάση που επέλεξε να κρατήσει – και τα ψέματα που έλεγε -μέχρι την σύλληψη και ομολογία του, λίγες ώρες μετά το μνημόσυνο της Καρολάιν στην Αλόννησο.

Exit mobile version