Γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά: «Μετανιωμένος» δηλώνει ο 32χρονος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά: «Μετανιωμένος» δηλώνει ο 32χρονος

SHARE THIS

«Μου φαίνεται λυτρωμένος», τόνισε μεταξύ άλλων ο συνήγορος υπεράσπισης του δολοφόνου της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

«Είμαι μετανιωμένος για την πράξη μου, θέλω να τιμωρηθώ» είπε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στον δικηγόρο του, Βασίλη Σπύρου σύμφωνα με ρεπορτάζ σε μια στάση που σίγουρα προβληματίζει.

Εξάλλου, υπενθυμίζουμε ότι  το πόσα χρόνια φυλακή θα «φάει» ήταν η μοναδική του απορία έναντι των αστυνομικών που τον ανέκριναν, ύστερα από όσα είχε κάνει και στο τέλος παραδέχτηκε πως έπραξε μόνος του και χωρίς την βοήθεια ή την συνέργεια κανενός άλλου.

«Μου φαίνεται λυτρωμένος», τόνισε μεταξύ άλλων ο συνήγορος υπεράσπισης του δολοφόνου της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. Είναι ένα ομολογημένο έγκλημα και ζητώ να τηρήσουμε τα προσχήματα», είπε ο δικηγόρος του 32χρονου πιλότου, Βασίλης Σπύρου.

Για την πρώτη εντύπωση που του άφησε, τόνισε: «Δεν έχουν σημασία οι εντυπώσεις. Ο ρόλος του δικηγόρου είναι να προστατεύει τον εντολέα του. Έχει την ανάγκη ενός δικηγόρου. Όταν έχω περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση θα μιλήσω».

Για το αν έχει μιλήσει με την οικογένειά του, δήλωσε: «Δεν έχω μιλήσει με την οικογένεια του. Έχω μιλήσει μόνο με τον ίδιο. Όλα θα κριθούν σε σύντομο χρόνο. Λίγη υπομονή παρακαλώ».

Exit mobile version