Γυναικοκτονία στη Δάφνη: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γυναικοκτονία στη Δάφνη: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση

SHARE THIS

Ο θάνατος της 31χρονης σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ήταν μαρτυρικός καθώς χτυπήθηκε από ένα μαχαίρι 28 εκατοστών.

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση καθώς και για οπλοφορία-οπλοχρησία άσκησε το Σάββατο ο εισαγγελέας στον 40χρονο γυναικοκτόνο που ομολόγησε ότι σκότωσε την 31χρονη σύζυγό του την Παρασκευή στο διαμέρισμα όπου διέμεναν, στη Δάφνη.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του.

Υπενθυμίζεται ότι ο 40χρονος μαχαίρωσε θανάσιμα την 31 ετών σύζυγό του στο λαιμό και στη συνέχεια παραδόθηκε. Ο άνδρας σκότωσε τη σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους, στην οδό Λάμπρου Κατσώνη στη Δάφνη.

Μετά την ομολογία του δράστη άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. πήγαν στο διαμέρισμα του τρίτου ορόφου και βρήκαν την άτυχη γυναίκα μέσα σε λίμνη αίματος.

Το πόρισμα των ιατροδικαστών για τη γυναικοκτονία

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», οι ιατροδικαστές στο πόρισμά τους αναφορικά με το θάνατο της 31χρονης γυναίκας, αναφέρουν ότι φέρει δύο τραύματα στην τραχηλική χώρα, δεν φέρει ίχνη πάλης και πιθανότατα ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι χωρίς να μπορεί να διανοηθεί τι θα επακολουθήσει.

Ο θάνατός της σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ήταν μαρτυρικός καθώς χτυπήθηκε από ένα μαχαίρι 28 εκατοστών.

Είχε καταγγελθεί η κακοποιητική συμπεριφορά του γυναικοκτόνου αλλά οι αστυνομικοί αδιαφόρησαν

Υπενθυμίζεται ότι κατόπιν καταγγελίας από γειτόνισσα του ζευγαριού, αστυνομικοί είχαν πάει στη Δάφνη στις 11 Ιουλίου όμως δεν άνοιξαν καν την πόρτα του περιπολικού προκειμένου να ελέγξουν την καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία που κατέληξε σε μια ακόμη απίστευτη γυναικοκτονία.

Οι αστυνομικοί μετά τις σφοδρές αντιδράσεις, τέθηκαν χθες σε διαθεσιμότητα.

Exit mobile version