Γυναικοκτονία στη Λάρισα: Η γυναίκα είχε κάνει πολλές καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γυναικοκτονία στη Λάρισα: Η γυναίκα είχε κάνει πολλές καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία

SHARE THIS

Η 35χρονη έκανε συχνά μηνύσεις για ενδοοικογενειακή βία στον σύντροφό της και αναζητούμενο για την δολοφονία της.

Για ακόμη μία φορά αναδεικνύεται η εγκληματική ολιγωρία των αρχών σε περιστατικά έμφυλης κι ενδοοικογενειακής βίας, αφού και το θύμα γυναικοκτονίας, από τη Λάρισα είχε απευθυνθεί στην Αστυνομία, καταγγέλλοντας για ενδοοικογενειακή βία τον σύντροφό της και αναζητούμενο για την δολοφονία της.

Όσο συνεχίζονται οι έρευνες, για τη γυναικοκτονία της Λάρισας, νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα έκανε συχνά μηνύσεις για ενδοοικογενειακή βία από τον σύντροφό της και αναζητούμενο πια για την στυγνή γυναικοκτονία. Τελευταία φορά φαίνεται πως υπέβαλε μήνυση σε βάρος του λίγες μέρες πριν το έγκλημα.

Μάλιστα αυτή η επικίνδυνη καθημερινότητα βίας ανάμεσα στο ζευγάρι, τους είχε καταστήσει απόλυτα γνωστούς και αναγνωρίσιμους στις τοπικές αστυνομικές Αρχές, ενώ όπως προέκυψε από την έρευνα, τόσο τις προηγούμενες ημέρες πριν το έγκλημα όσο και την ίδια ημέρα είχαν προηγηθεί έντονοι τσακωμοί και πάλι μεταξύ τους.

Δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά που οι αρχές φαίνεται να αγνοούν τις καταγγελίες κακοποιημένων γυναικών και που αφήνουν απροστάτευτα τα θύματα έμφυλης βίας.

Exit mobile version