Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Η νεαρή εκπαιδευτικός το 11ο θύμα της πατριαρχίας για φέτος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Η νεαρή εκπαιδευτικός το 11ο θύμα της πατριαρχίας για φέτος

SHARE THIS

Η 32χρονη εκπαιδευτικός είναι το 11ο θύμα της πατριαρχίας για φέτος- Έπεσε νεκρή στη μέση του δρόμου από τα πυρά του πρώην συντρόφου της.

Ένα ακόμη θύμα γυναικοκτονίας, το 11ο για φέτος, προστίθεται στη μακρά και τραγική λίστα των τελευταίων μηνών.

Ένας άνδρας στη Ρόδο, αφού εκτέλεσε με καραμπίνα στη μέση του δρόμου την 32χρονο πρώην σύντροφό του κι αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, οι αστυνομικοί που πήγαν στο σπίτι του δράστη εντόπισαν ένα σημείωμα του δράστη, στο οποίο ο ίδιος είχε γράψει: «Χωρίς την καλή μου δεν έχει νόημα να ζω».

Η 32χρονη εκπαιδευτικός έπεσε νεκρή στη μέση του δρόμου από τα πυρά που δέχθηκε από τον πρώην σύντροφό της. Η 32χρονη εκπαιδευτικός έμπαινε στο αυτοκίνητό της στην οδό Μόσχας στο Ροδίνι και στη συνέχεια πήγε στο σπίτι του στην Κρεμαστή και έδωσε τέλος στη ζωή του.

Όπως αναφέρει η «Δημοκρατική», μάρτυρες ανέφεραν ότι ο δράστης επέβαινε σε αυτοκίνητο, ενώ κάποιοι άλλοι ανέφεραν ότι είδαν κι άλλο άτομο πλην του δράστη στο όχημα, με την πληροφορία έως τώρα να μην επιβεβαιώνεται. Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες το αυτοκίνητο ήταν νοικιασμένο. Η άτυχη γυναίκα, που σύμφωνα με την ΕΡΤ ήταν εκπαιδευτικός, πυροβολήθηκε 2 φορές με κυνηγετική καραμπίνα.

Όπως αναφέρει η «Ροδιακή» ο δράστης της δολοφονίας, ήταν ηλικίας 35 – 40 ετών κι έστησε καρτέρι στην 32χρονη εκπαιδευτικό, με την οποία φαίνεται ότι διατηρούσαν σχέση και το τελευταίο διάστημα είχαν χωρίσει. O πρώην σύντροφός της, πυροβόλησε δύο φορές και σκότωσε την άτυχη 32χρονη, η οποία εκείνη την ώρα επιχειρούσε να βγει από το αυτοκίνητό της στην περιοχή του Ροδινιού.

«Ακούστηκαν 2-3 πυροβολισμοί, μένω στα 25 μέτρα από το σημείο. Είδα κόσμο να τρέχει κατευθείαν και μία κοπέλα αιμόφυρτη. Σε δύο τρία λεπτά ήρθε το ασθενοφόρο. Την κοπέλα φατσικά τη γνώριζα. Ήταν καθηγήτρια αγγλικών από τη Ρόδο. Γνωρίζω τη μητέρα της, έμενε μόνη της στο σπίτι. Είχε μία σχέση δύο μήνες, έγκλημα πάθους απ’ ότι λένε. Έχει ένα συνεργείο αυτοκινήτων στη Ρόδο ο δράστης», ανέφερε στο MEGA ο Σάββας Δεσποτάκης, κάτοικος της περιοχής.

Exit mobile version