Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: «Είχε κληθεί στο παρελθόν η αστυνομία» δήλωσε γείτονας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: «Είχε κληθεί στο παρελθόν η αστυνομία» δήλωσε γείτονας

SHARE THIS

Για ακόμη μία φορά, αποδεικνύεται πως τα θύματα έμφυλης βίας στη χώρα μας, δεν μπορούν να απευθυνθούν στις αρμόδιες αρχές.

Με μαχαίρι σκότωσε σύμφωνα με νέες πληροφορίες ο 49χρονος τη σύζυγό του στη Θεσσαλονίκη, στη νέα, 14η για φέτος  γυναικοκτονία που συγκλονίζει τη χώρα μας.

Ο γυναικοκτόνος, ο οποίος ομολόγησε το έγκλημα και παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου το βράδυ της Κυριακής, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΑΝΤ1 κατάφερε 8 μαχαιριές στην άτυχη γυναίκα, η οποία έφερε χτυπήματα στον θώρακα και τα πόδια.

Ερευνώντας το σπίτι, αστυνομικοί εντόπισαν ένα κυνηγετικό μαχαίρι που εκτιμάται ότι ήταν το μέσο τέλεσης της δολοφονίας.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο 49χρονος, με καταγωγή από την Αρμενία (όπως και το θύμα), στην προανακριτική του απολογία φέρεται να είπε ότι προέβη στην πράξη του επειδή πίστευε ότι η γυναίκα του τον απατούσε. Γύρω στις 9.30 το βράδυ της Κυριακής, ο καθ’ ομολογίαν δράστης μετέβη στο ΑΤ Λευκού Πύργου, όπου αποκάλυψε ότι είχε σκοτώσει την σύζυγό του.

Το άψυχο σώμα της βρέθηκε λίγο αργότερα από πλήρωμα περιπολικού, που μετέβη στην οικία του για να επαληθεύσει τους ισχυρισμούς του, ενώ άμεσα κλήθηκαν στο σημείο αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για εξερεύνηση του χώρου.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, με την οποία οδηγείται στον εισαγγελέα.

«Είχε κληθεί η αστυνομία»

Σύμφωνα με κατοίκους που επικαλείται ο ΑΝΤ1, κατά την πανδημία και ιδιαίτερα στην περίοδο της καραντίνας, υπήρξαν επεισόδια στο σπίτι και μάλιστα είχε κληθεί και η Αστυνομία.

Ο ίδιος τόνισε ότι δεν είχε ακούσει φωνές και διαπληκτισμούς.

Exit mobile version