Γυναικοκτονία στη Χαλκιδική: Αποσωληνώθηκε ο 8χρονος – Θα υποβληθεί σε νέες επεμβάσεις
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γυναικοκτονία στη Χαλκιδική: Αποσωληνώθηκε ο 8χρονος – Θα υποβληθεί σε νέες επεμβάσεις

SHARE THIS

Ο 8χρονος θα χρειαστεί να υποβληθεί σε νέες χειρουργικές επεμβάσεις  - Οι γιατροί αφαίρεσαν θραύσματα από το πρόσωπό του.

Στην αποσωλήνωση του 8χρονου παιδιού που είδε τον πατέρα του να δολοφονεί την μητέρα του, προχώρησαν το βράδυ της Πέμπτης (25/5), οι γιατροί του Ιπποκράτειου νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το ThessToday.gr, το 8χρονο αγόρι αποσωληνώθηκε μετά από 5 ημέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου.

Όπως έγινε γνωστό, θα παραμείνει για λίγες ώρες ακόμη στη ΜΕΘ και εντός της ημέρας θα μεταφερθεί στην παιδοχειρουργική κλινική.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο 8χρονος θα χρειαστεί να υποβληθεί σε νέες χειρουργικές επεμβάσεις, ενώ οι γιατροί προχώρησαν στην αφαίρεση θραυσμάτων από το πρόσωπό του και συγκεκριμένα κάτω από τα μάτια, τη μύτη και τον λαιμό του.

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες οι γιατροί του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου περίμεναν την κατάλληλη στιγμή προκειμένου να τον “ξυπνήσουν”, παρά το γεγονός ότι από την πρώτη στιγμή εκτίμησαν ότι είχε διαφύγει τον κίνδυνο.

Όπως αναφέρουν οι αρμόδιοι, ο αγώνας που έχει μπροστά του για την αποκατάσταση των τραυμάτων του, είναι μεγάλος, σωματικών και ψυχικών.

Exit mobile version