Γυναικοκτονία στη Χαλκιδική: Με τέσσερις σφαίρες εντοπίστηκε στο παιδικό δωμάτιο η 39χρονη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γυναικοκτονία στη Χαλκιδική: Με τέσσερις σφαίρες εντοπίστηκε στο παιδικό δωμάτιο η 39χρονη

SHARE THIS

Το απόγευμα της Δευτέρας ολοκληρώθηκε το χειρουργείου του 8χρονου γιου τους που ήταν παρών στη γυναικοκτονία.

Με τέσσερις σφαίρες στο κορμί της εντοπίστηκε μέσα στο παιδικό δωμάτιο η άτυχη 39χρονη που το πρωί της Δευτέρας (22/05) έπεσε νεκρή από τον ίδιο της τον άνδρα, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε, στη Στρατονίκη Χαλκιδικής.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το voria.gr,  αν και η νεκροψία-νεκροτομή της θα διενεργηθεί την Τρίτη (23/05), η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, Ελένη Ζαγγελίδου όταν έφθασε στο σπίτι της άτυχης μητέρας διαπίστωσε πως αυτή δέχθηκε τέσσερις βολές από την κυνηγετική καραμπίνα του συζύγου της, όπως αναφέρει η voria.gr.

Η μία βολή ήταν στην πλάτη και εκτιμάται ότι ήταν η πρώτη που δέχθηκε το θύμα, μία άλλη στον τράχηλο, μία ακόμη στον ώμο και μία άλλη στην δεξιά μασχάλη της. Αφού η γυναίκα έπεσε νεκρή μέσα στο παιδικό δωμάτιο και μπροστά στα μάτια του 8χρονου γιου τους, ο 36χρονος μετέβη στην κρεβατοκάμαρα όπου και έβαλε τέλος στη ζωή του.

Aφού η γυναίκα έπεσε νεκρή μέσα στο παιδικό δωμάτιο και μπροστά στα μάτια του 8χρονου γιου τους, ο 36χρονος μετέβη στην κρεβατοκάμαρα όπου και έστρεψε την καραμπίνα στο στόμα του και έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ολοκληρώθηκε το χειρουργείο του 8χρονου

Στο μεταξύ, το απόγευμα της Δευτέρας ολοκληρώθηκε το χειρουργείου του 8χρονου γιου τους που ήταν παρών στη γυναικοκτονία.

Το παιδάκι μετά την ολοκλήρωση της επέμβασης -που έγινε από παιδοχειρουργούς, παιδοορθοπεδικούς, αλλά και με τη συνδρομή πλαστικού χειρουργού από το νοσοκομείο Παπανικολάου- μεταφέρθηκε προσωρινά στη ΜΕΘ Παίδων λόγω του πολύωρου χειρουργείου. Οι γιατροί εμφανίζονται ικανοποιημένοι από την εξέλιξη του χειρουργείου, όμως, εκτιμούν ότι ενδέχεται να ακολουθήσουν και άλλα μέχρι την πλήρη αποκατάσταση του χεριού.

Το παιδάκι έφερε ένα αρκετά βαθύ τραύμα κάτω από τον αγκώνα του πιθανότατα από σκάγια αλλά μένει να διευκρινιστούν οι συνθήκες υπό τις οποίες τραυματίστηκε.

 

Exit mobile version