Γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη: Συνελήφθη ο σύζυγος της 29χρονης που την ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη: Συνελήφθη ο σύζυγος της 29χρονης που την ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου

SHARE THIS

Η τελευταία γυναικοκτονία που συγκλονίζει τη χώρα έχει θύμα μία 29χρονη μητέρα τριών παιδιών που κατέληξε στο νοσοκομείο όπου είχε οδηγηθεί μετά από ξυλοδαρμό.

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο 32χρονος που φέρεται να ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 29χρονη σύζυγό του η οποία επί τέσσερις ημέρες πάλευε να ζήσει.

Ο 32χρονος που είχε εξαφανιστεί μετά τον θάνατο της συζύγου του, εντοπίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής από αστυνομικούς.

Ο δράστης εντοπίστηκε λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του και οδηγείται στο Αστυνομικό Τμήμα της Αλεξανδρούπολης.

Οι γονείς της κατήγγειλαν τον ξυλοδαρμό

Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα είχε μεταφερθεί πριν λίγες ημέρες βαριά τραυματισμένη στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας και συγκεκριμένα στις 8 Δεκεμβρίου, οι γονείς της προχώρησαν σε καταγγελία για πρόκληση σωματικών βλαβών από τον σύζυγό της, ο οποίος κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο είχε αποδώσει τον τραυματισμό της σε… πτώση από σκάλα.

Από την ιατροδικαστική έκθεση που ακολούθησε της καταγγελίας και ενώ η νεαρή μητέρα νοσηλευόταν στη ΜΕΘ, προέκυψε ότι οι πολλαπλές κακώσεις που έφερε σε διάφορα σημεία του σώματος, η σύνθλιψη του ήπατος και η ρήξη σπλήνας, δεν είναι συμβατές με πτώση από σκάλα αλλά συνάδουν με ξυλοδαρμό.

Exit mobile version