Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Ο εγγονός ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 83χρονη γιαγιά του
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Ο εγγονός ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 83χρονη γιαγιά του

SHARE THIS

Ο 23χρονος και ο πατέρας του, γιος της 83χρονης, έχουν απασχολήσει πολλές φορές τις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και ενδοοικογενειακής βίας.

Μία ακόμη γυναικοκτονία έρχεται να προστεθεί στη θλιβερή λίστα των τελευταίων μηνών. Μία ακόμη γυναίκα δολοφονήθηκε, αυτή τη φορά στην Καβάλα. Θύμα μια 83χρονη γιαγιά, την οποία όπως ομολόγησε, σκότωσε ο 23χρονος εγγονός της.

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η είδηση ότι ο ίδιος της ο εγγονός την ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου.

Από την πρώτη στιγμή οι υποψίες «κυκλώθηκαν» γύρω από τους συγγενείς της ηλικιωμένης, οι οποίοι κατά το παρελθόν είχαν απασχολήσει ξανά τις αστυνομικές αρχές για βίαιες συμπεριφορές, ενώ φέρεται να χτυπούσαν με μεγάλη συχνότητα την 83χρονη.

Η ηλικιωμένη φέρεται να ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον εγγονό της, ο οποίος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την αστυνομία για περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας, με το θύμα να έχει χτυπηθεί και στο παρελθόν από τον δράστη, ώστε να του δώσει η γυναίκα χρήματα.

Σημειώνεται, ότι σύμφωνα με πληροφορίες η οικογένεια αντιμετώπιζε προβλήματα ενδοοικογενειακής βίας, καθώς και ο 62χρονος γιος της ηλικιωμένης και πατέρας του 23χρονου φέρεται να έχει κακοποιήσει σωματικά και λεκτικά τη μητέρα του.

Τέλος, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Καβάλας συνεχίζουν τις έρευνες καθώς δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο στη δολοφονία να εμπλέκεται και δεύτερο άτομο.

 

Exit mobile version