Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Προμελετημένο έγκλημα καταγγέλλει ο δικηγόρος
EUROKINISSI
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Προμελετημένο έγκλημα καταγγέλλει ο δικηγόρος

SHARE THIS

Οι αρχές εστιάζουν στην κατάθεση του καθ΄ομολογία δράστη και στο υλικό από τις κάμερες του φαρμακείου όπου πραγματοποιήθηκε η γυναικοκτονία.

Εν αναμονή του δράστη της στυγερής γυναικοκτονίας στην Καβάλα, να οδηγηθεί στον εισαγγελέα την Τρίτη, απαντήσεις στα ερωτήματα που προκύπτουν από τη νέα γυναικοκτονία που άφησε μουδιασμένη και πάλι την κοινωνία, αναζητούν οι αρχές.

Το τελευταίο «αντίο» στην άτυχη 43χρονη δόθηκε σήμερα το απόγευμα στον Αμυγδαλεώνα Καβάλας, ενώ τραγικές φιγούρες παραμένουν τα δύο ανήλικα παιδιά της οικογένειας, έξι και εννέα μόλις ετών.

Αναφορικά με την υπόθεση ο δικηγόρος της οικογένειας, όπως σημειώνει η ΕΡΤ, κάνει λόγο για προμελετημένο και απάνθρωπο σχέδιο, σημειώνοντας ότι ο 55χρονος την έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια επειδή τη θεωρούσε και τη θεωρεί κτήματα του.

Παράλληλα οι αρχές εστιάζουν στην κατάθεση του καθ΄ομολογία δράστη και στο υλικό από τις κάμερες του φαρμακείου όπου πραγματοποιήθηκε η γυναικοκτονία.

Ο 55χρονος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και σήμερα θα υποβληθεί σε δεύτερη χειρουργική επέμβαση, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στην εισαγγελία τη Δευτέρα ή την Τρίτη. Ο ίδιος φέρεται να έχει ισχυριστεί ότι δεν ήθελε να σκοτώσει τη σύζυγό του.

Exit mobile version