Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Παραιτήθηκε ο δικηγόρος του 21χρονου
EUROKINISSI
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Παραιτήθηκε ο δικηγόρος του 21χρονου

SHARE THIS

Η ανακρίτρια αναμένεται να ορίσει νέο δικηγόρο, οπότε κατά πάσα πιθανότητα θα ακολουθήσει νέα αναβολή ώστε ο νέος συνήγορος να μελετήσει τη δικογραφία.

Ενώπιον της 25ης Τακτικής Ανακρίτριας με ένα βαρύ κατηγορητήριο βρίσκεται από τις 10:30 ο καθ’ ομολογία γυναικοκτόνος της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι, ωστόσο δεν έχει ακόμα δεν έχει ξεκινήσει η απολογία του καθώς σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, παραιτήθηκε ο διορισθείς συνήγορός του.

Ο δράστης, που έχει ομολογήσει προφορικά τη γυναικοκτονία, πέρασε το κατώφλι των ανακριτικών αρχών εκ νέου σήμερα, καθώς έχει ζητήσει και λάβει δύο προθεσμίες.

Πλέον πρέπει να διοριστεί νέος δικηγόρος από τον κατάλογο του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας για να παραστεί μαζί του στην απολογία. Αυτό σημαίνει ότι ο νέος δικηγόρος ενδεχομένως να ζητήσει προθεσμία προκειμένου να ενημερωθεί για τη δικογραφία, και να απολογηθεί αύριο ο κατηγορούμενος.

Ο ίδιος αντιμετωπίζει ένα βαρύ κατηγορητήριο, στο οποίο καταγράφονται όχι μόνο οι άγριες συνθήκες θανάτου του θύματος αλλά και κρίσιμα στοιχεία που συνέλλεξαν οι αστυνομικοί για τον χρόνο πριν και τον χρόνο μετά το έγκλημα σε βάρος της ανήλικης.

(Προσοχή! Οι παρακάτω περιγραφές ίσως ενοχλήσουν ορισμένους αναγνώστες καθώς μπορεί να επαναφέρουν μνήμες τραύματος)

Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, ο θάνατος της Νικολέτας προήλθε από ασφυξία. Το θύμα φαίνεται να πάλεψε σκληρά για τη ζωή του πριν ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός θανάτου. Οι τελευταίες στιγμές της Νικολέτας ήταν τα περίπου τέσσερα με πέντε βασανιστικά, μαρτυρικά λεπτά.

Ο κατηγορούμενος, αμέσως μετά το έγκλημα έσπευσε να αποχωρήσει όσο πιο γρήγορα μπορούσε από τη χώρα.

Exit mobile version