Γ. Καπουτζίδης: «Δεν μ’ αρέσει να κοροϊδεύουμε ανθρώπους, όλοι έχουμε κοροϊδέψει, μην βγάζουμε την ουρά μας απ’ έξω»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γ. Καπουτζίδης: «Δεν μ’ αρέσει να κοροϊδεύουμε ανθρώπους, όλοι έχουμε κοροϊδέψει, μην βγάζουμε την ουρά μας απ’ έξω»

SHARE THIS

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε για τον ρατσισμό και την πολιτική, ενώ εξέφρασε την αντίθεσή του για με τον τρόπο κάνουν κάποιοι σάτιρα στη χώρα μας.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μιλώντας χθες στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «The 2Night Show» αναφέρθηκε στην πρόσφατη συμμετοχή του σε ομιλία για τον ρατσισμό αλλά και στα ερωτήματα που έθεσε στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, σχετικά για τους λόγους που δεν μπορεί να έχει ίδια δικαιώματα με τους υπόλοιπους ανθρώπους.

«Υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που βοηθιούνται από αυτό. Εγώ αυτό το καταλαβαίνω, το βλέπω και το εισπράττω. Δεν νιώθω μόνος σε όλο αυτό. Εμένα αυτό το πράγμα με γεμίζει, μου δίνει χαρά. Ειλικρινά μου δίνει χαρά και νιώθω και την ελευθερία να μπορώ να το κάνω. Δεν έχω κανένα στόχο να ασχοληθώ με την πολιτική. Τα ανθρώπινα δικαιώματα εξάλλου δεν είναι θέμα ενός κόμματος», είπε.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο να μπει στην πολιτική, απάντησε πως είναι κάτι που δεν τον ενδιαφέρει. «Δεν θέλω να μπω στην πολιτική, δεν με ενδιαφέρει να μπω στην πολιτική και δεν έχω και καμία άλλη φιλοδοξία. Η φιλοδοξία που είχα ήταν να είμαι ελεύθερος, το πέτυχα. Το κίνητρό μου είναι απλό και αγνό, δεν έχω τίποτα άλλο πίσω από αυτό», σημείωσε.

Στη συνέχεια μίλησε για τη σάτιρα και γιατί ο τρόπος που την αντιλαμβάνεται είναι διαφορετικός από του Νίκου Μουτσινά, για τον οποίο και άφησε αιχμές στο παρελθόν.

«Δεν μ’ αρέσει να κοροϊδεύουμε ανθρώπους. Όλοι έχουμε κοροϊδέψει, μην βγάζουμε την ουρά μας απ’ έξω. Εγώ έτσι το αντιλαμβάνομαι, κάποιος άλλος το αντιλαμβάνεται ως σάτιρα. Εγώ καμιά φορά δεν βλέπω σάτιρα, βλέπω κοροϊδία. Όλα θέλουν τον χρόνο τους, νιώθω ότι θα έρθει ο χρόνος να συνεννοηθούμε με τον Νίκο Μουτσινά, τώρα δεν θα μπορέσουμε», είπε.

Exit mobile version